SOA Vraag!

Yes, yes, yes! Ik mag het ook een keer vragen. *doet vreugde dansje* Ik hoor er nu helemaal bij! Goed, het zit zo:

Mijn vriendin en ik zijn al een tijdje bij elkaar, maar we hebben 'het' nog nooit echt gedaan
*grinnik*
maar we wilden het wel, wat we houden zoveel van elkaar hvvj, knzj, bff! jzw
*hihi*
en we smsen elkaar eeeeelke dag en doen altijd 'xxx hvj' op het eind, want dat moet
*hehe*

Oke, nu ben ik klaar met mijn 13e jarige imitatie. En dan het volgende cliché: Een vriend van mij (is trouwens echt waar XD) heeft een seksleven met een geschiedenis die menig gezond mens liever zou wissen. Tussen de zeer potige en vaak ook redelijk onaantrekkelijke dames door ging hij wel eens op bezoek bij dames van lichte zeden (hoeren, dus, voor mensen die dat nog niet door hadden). Nu was er een dame waar hij op zo'n regelmatige basis kwam dat ze elkaar bij de voornaam noemde, zij hem regelmatig belde om het leven door te praten en hij voor taxi speelde als de klaar was met werken. Nu was hij altijd zeer voorzichtig als het aankomst op gemeenschap met deze dame, omdat hij zelf wel wist dat hij niet de enige was die er met enige regelmaat overheen ging.

Een keer is het voorgekomen dat zij hem gepijpt heeft zonder condoom, waarna hij altijd heeft gedacht een SOA het hebben. Op dit moment zit ie dan ook waarschijnlijk met een wattenstaafje in z'n snikkel te roeren, alsof het koffie met melk is. Mijn vraag is dus:

Kan iemand, die onveilig gepijpt dan wel gebeft wordt, een SOA oplopen? Ik was er altijd zeker van dat dit wel kan, terwijl Gooffather denkt dat het niet zo is. Hellup?

Cheers,

Joint.
31 okt 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Joint
Joint, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende