relatie, argentijnse tango, examens, etc

het gaat echt prima met me... wel wat dagelijkse zorgen, of zoals axel ze noemt luxeproblemen. Ik vind dat eigenlijk een prima woord want uiteindelijk zijn het maar zorgen waar ik niet van hoef wakker te liggen. Ik lig eigenlijk van niet veel meer wakker. Sinds lang ben ik echt gelukkig... ik geniet van kleine dingen en leef van weekend naar weekend want dan zijn we samen. Door zijn werk is het niet mogelijk om elkaar in de week te zien en soms verlang ik wel naar meer maar langs de andere kant loopt alles super, dus waarom veranderen? Er wordt wel eens gesproken over samenwonen of huisje kopen maar dat is nog verre toekomst, maar ooit komt het er wel eens van.

Axel is 39, grijs en zo geduldig met mij en men meisjes. Hij weet bijna heel mijn verleden en hij neemt me zoals ik ben... Ik ben nog altijd heel content dat ik hem mocht leren kennen.

Mijn meisjes zijn ondertussen 5,5 en zijn echte juffrouwtjes aant worden. Ze zitten in hun laatste kleuterklasje en doen het super. Dus ook daar geniet ik alle dagen van. Ze zijn nog steeds mijn alles en het feit dat het echt klikt tussen hen en Axel maakt het allemaal zo mooi, zo compleet.

Ik wist niet dat zoiets kon bestaan. Genieten, luisteren, praten, respect hebben voor elkaar.

Oja, en sinds 3 weken zijn we begonnen met een cursus Argentijnse Tango. Echt zalig. Die spanning die je dan opbouwt komt onze relatie en de weinige momenten samen enkel maar ten goede, want die spanning is wel positieve spannning.

Ik heb diep gezeten in het verleden en ik heb dat hier heel regelmatig neergeschreven ook en ik denk dat ik door men eigen wilskracht terug ben gekomen tot wie ik nu ben.
En ik durf van mezelf te zeggen dat ik een gelukkige mama ben die een schat van een vriend heeft en een familie die ik eeuwig dankbaar zal zijn voor alle kansen die ik krijg.

Ik ben ook met die avondschool begonnen. 1 avondje op de week enkele uren, tis soms moeilijk te combineren met al de rest maar ik blijf dapper volhouden. Op men 2 eerste examens had ik 90% en 96%. Zoveel heb ik vroeger nooit gehaald toen ik nog 'braaf' school liep.

Ik heb steeds gezegd ik geraak er wel en ik weet nu ook dat het zo is!!!!

16 feb 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van prutske
prutske, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende