Paas liefde

Vanaf vrijdag bij L geweest en het was leuk!!
Eerst zijn we vrijdag naar Beauty and the Beast geweest met mijn vriendinnetje dat in London woont. Zo gelachen samen. Ik zou eigenlijk in eerste instantie naar huis gaan maar door gedoe met de treinen sliep ik vanaf die avond dus al bij L.

De dag erop had L (eindelijk) z'n laatste werkdag bij z'n zaterdagbaantje dus was ik alleen met m'n schoonbroertje&moeder, maar dat is nooit erg.

S'avonds was L er weer en hij was wel gewoon lief (Nu leest dat waarschijnlijk heel gek omdat dat gewoon "normaal" hoort te zijn.. maar helaas..) hebben het erg gezellig gehad, helaas in bed "sliep hij binnen 2 seconden" - Althans, zogenaamd denk ik.
Heb toen hij s'ochtends ging werken geen kus gehad, toen hij thuis kwam niet en dus ook niet toen hij ging slapen, ZO irritant..

Was dus toen ik ging slapen geïrriteerd en toen ik wakker werd nog. Het feit dat hij ook chagrijnig deed is voor mij genoeg om te weten dat hij dus niet écht sliep en gehoord heb wat ik nog tegen hem zei - En Nee, dat was niet lief!-
Hij moest die dag aan school werken, dat hadden we afgesproken dus na het ontbijt en aankleden heb ik hem maar even een kus gegeven en de opmerking gemaakt dat hij er de vorige dag 3x onderuit kwam.. "Huh wat?" - Ja huh...

Anyway, toen hij een paar uur later klaar was, was hij gelukkig ook weer vrolijk. We hebben met z'n broertjes paaseitjes gezocht (Althans ik had ze verstopt haha)

S'avonds gegourmet wat ook heel gezellig was, ook met zn jongere broer (18.)
En s'avonds in bed hebben we even gestoeid (letterlijk) maar op een of andere manier is dat dan het spannendste wat er gebeurt.
Nu heeft ie steeds wel een infectie in z'n mond maar.. Het is gewoon net of ie niets wil.

Ik kan er alleen niet weer over beginnen want dan is er oorlog want volgens hem "Is ie gewoon niet zo" en moet ie er nog aan wennen.... Of dat; Of ik ben te afzichtelijk!
Zo frustrerend..... want ik wil zo graag things tot een nieuw level brengen zeg maar haha....

Nu zit ik weer in de trein naar huis... Hopend dat die infectie volgende week weg is..sneakyblozen
28 mrt 2016 - bewerkt op 28 mrt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van InsecureMe
InsecureMe, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende