Oud

Ik ben echt al zooooo oud, dat gevoel besloop me nog eens extra toen ik hier weer eens kwam buurten. Ik begon hier als tiener, gewoon 19 jaar geleden, holy smokesss. En ook toen ik besefte dat ik mijn familie in Engeland al bijna 2 jaar niet heb gezien en iedereen dus +2 jaar ouder zal zijn op het moment dat ik ze wel weer zal zien - bizarrig.

Volwassen' ben ik nog niet echt maar wel een beetje. Ik heb een redelijk volwassen baan maar kan dat nog steeds niet als lange termijn plan zien. Vorige week kwam mijn eerst geïllustreerde kinderboek in de winkels, dat vond ik awesome en daar doe ik het voor. Ik leef nog steeds voor de verhalen.

Dit jaar was bijkomen, moederen, weer best wel happy single zijn, kolonisten spelen, super in m'n eigen bubbel/wereld zitten, wereld/klimaat/toekomstangst hebben, illustreren, stilzitten en zaaien. Aankomend/volgend jaar ga ik oogsten.

Ik wilde nog meer schrijven maar de woorden zijn me al ontvlogen.

Een haha-moment, Odin komt niet meer bij van het lachen als je 'Herbert Grönemeyer' zegt en ligt het in z'n bed te herhalen. verliefd
31 jul 2021 - bewerkt op 31 jul 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van fcuk
fcuk, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende