Oproep aan hen die mediteren

Samen mediteren? Why not😊

(Oproep via Christina von Dreien uit Zwitserland)

Christina roept iedereen op om deel te nemen aan een wereldwijde gelijktijdige 🙏meditatie op * 5 april 2020*
om 04.45 uur ’s morgens (Midden-Europa zomertijd, waaronder Amsterdam, Brussel, Parijs) voor een definitieve vernietiging van het Coronavirus (samen met de onderliggende 'manipulatie' die al 700 jaar gaande is!).

Er zijn 1 miljoen tegelijk mediterende mensen nodig om dit effect te kunnen bereiken. Als je aan deze meditatie deel wilt nemen, graag de afspraak in je agenda noteren en de wekker op tijd zetten.

*De meditatie start om 04.45 uur en duurt 20 minuten.*

Hieronder de meditatie-instructie (belangrijk om deze vooraf aandachtig door te nemen en evt. bij de hand te hebben, dus geprint op papier of in je telefoon of computer)...

1. Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2. Neem je nadrukkelijk voor deze meditatie als een middel te gebruiken om de planeten in de optimale tijdlijn te brengen en als een middel om het Coronavirus volledig te verwijderen.

3. Imaginatie: stel je een straal of zuil van *stralend wit licht* voor, die vanaf de centrale kosmische zon, over alle centrale zonnen van alle sterrenstelsels verdeeld wordt. Stel je dan voor hoe dit licht vanuit de centrale zon, door ons sterrenstelsel gaat, ons zonnesysteem in, *door alle lichtwezens binnen ons zonnesysteem* en door alle wezens op Planeet Aarde – ook door jouw lichaam – *naar het middelpunt van de aarde*.

4. Stel je dan voor hoe dit licht alle Coronavirussen op de aarde verandert, alle geïnfecteerde/besmette gebieden op de planeten desinfecteert, alle patiënten geneest, alle met deze pandemie verbonden angst verwijdert en de stabiliteit herstelt.

5. Stel je dan voor hoe het verloop van *de gebeurtenissen op Planeet Aarde* in de *meest positief mogelijke tijdlijn verschuift*: weg van alle pandemieën en epidemieën, weg van alle oorlogen, weg van alle wereld-heerschappij. Stel je voor hoe *wit, roze, blauw en goud licht* alle stoornissen heelt, alle armoede oplost en de hele mensheid overvloed brengt. Stel je voor dat er een grote nieuwe kosmische cyclus van het beginnende watermantijdperk aanvangt, die alle voelende wezens op aarde *puur licht, liefde en geluk brengt*.

De intentie is om 20 minuten te mediteren.
Overweeg dat wetenschappelijke studies de positieve uitwerking van massameditaties en -activaties op de menselijke gemeenschap aangetoond, zodat eenieder die aan deze activatie deelneemt, er daadwerkelijk aan bijdraagt het gouden watermantijdperk dichterbij te brengen.

*Dank je wel daarvoor*!
---------------------------
Graag delen en doorvertellen om het nodige aantal van 1 miljoen deelnemers ‘bij elkaar’ te krijgen.
Het gaat om ons allemaal, we zitten gezamenlijk in hetzelfde aarde-schuitje!

*Bovenal, blijf in vertrouwen & doe alles wat je doet vanuit liefde en vertrouwen*.

🧘‍♀🙏💓🙏🧘🏼‍♂
04 apr 2020 - 149x gelezen
Profielfoto van Dagda
Dagda, vrouw, 23 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende