onvoorspelbare relatie

je bent het of je bent het niet?
open staan voor een relatie kan niet zomaar iedereen! het word altijd wel verpest door iets wat in het verleden is gebeurt. Je kan et er niet met andere mensen over hebben maar daardoor kunnen ze ook geen rekening met je houden! al een tijdje lang is er een jongen waarmee ik eindelijk een relatie durfde aan te gaan sinds kort. Ik heb hem voorbereid op het feit waar het bij mij op staat en kan hem misschien niet alles geven wat in een relatie hoort!
Er was een feestje waar het totaal mis ging, ik kwam een vriend tegen van vroeger die geen idee had dat ik a bezet was, hij probeerde zooveel bij me, en ik kon het niet afslaan omdat ik me er zo rot bij voelde en niet wilde dat hij me iets aan zou doen! het laten gaan was het enige wat op dat moment het slimste leek. Uiteindelijk hb ik daarom ruzie gekregen met mn vriend dat ik hem bedrogen heb. Maar ben ik nou de gene die fout zit? hij weet hoe ik me voel en dat ik er soms niks aan doen... het verleden blijft voor altijd in je hoofd hoe graag je het soms ook wilt vergeten, dat gaat niet altijd!

Hij is er nu overheen, terwijl het bij mij in mn hoofd rond blijft spinnen! IK heb verkeerde dingen gedaan wat zeker niet handig was, maar ligt het aan mij of aan wat ik vroeger heb meegemaakt? je kan je verleden niet altijd de schuld geven van je eigen fouten, maar als je er over na denkt heeft het er wel mee te maken.

wat moet ik doen? als ik in staat ben om een andere jongen te zoenen alleen maar omdat ik bang ben dat hij me wat aan zal doen, terwijl ik thuis een lief vriendje heb zitten. Ben ik dan wel goed genoeg voor hem, doe ik hem of mezelf tekort aan deze relatie en ben ik er misschien nog niet klaar voor?
03 mei 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lockedgirl
lockedgirl, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende