Onnodig liefdesverdriet?

Lieve Dagda,

In 2014 leerde ik een ontzettend leuke jongen kennen.
We hebben eerst een hele lange tijd over de app gepraat voor we in het echt meer gingen afspreken.
Uiteindelijk kwam het er van en spraken we bijna om de week af.
We zijn gaan glowgolfen, bowlen en hebben door Utrecht gelopen.
Met hem heb ik de eerste keer geblowd achter de kerk. Hij was toen heel aardig, ondanks dat die mijn om mijn halve hoest en proestbui uitlachte.
Het klikte naar mijn idee goed.

Na een paar maanden nodigde hij mij een keer uit voor een film avondje.
We hebben samen gegeten, spelletje gedaan en zijn toen film gaan kijken.
Omdat het vrij laat werd mocht ik blijven slapen en samen maakte we het logeer bed op.
Mijn moeder was toen zo lief om heel sneaky spullen op te gooien. Dat had hij niet gemerkt want hij was in de achtertuin roken toen ik snel de spullen van mijn moeder aannam bij de voor deur (HELDIN!).

Alles was geregeld en toen gingen we film kijken.
Misschien dat het fout is gegaan na het film kijken, want het het film en chill op de sexy manier...
Ondanks dat ik het met hem wel wilde en het fijn was, had ik toch ergens spijt dat was gebeurd.
Al gauw bleek dat mijn spijt niet onterecht was...
Hij begon steeds korter te reageren tot hij mij twee maanden negeerde.
Na twee maanden zocht hij uit zichzelf weer contact. Omdat ik de hoop had opgegeven had ik zijn nummer verwijderd, maar herkende zijn profielfoto.
We kregen weer contact en hebben dagen tot nachten weer lopen appen.
Ik kreeg weer hoop dat misschien wat kon worden, maar bleef afwachten.
Uiteindelijk zei hij dat hij geen relatie wilde, omdat hij daar niet aan toe was.
Hij wilde toen niet uitleggen wat er was of waarom (later wel.. lees door...).
Ik zei dat ik dat jammer vond maar zijn gevoel begreep en het waardeerde dat hij eerlijk was.
Vroeg hem toen of hij gewoon vrienden wilde zijn. Dat wilde hij wel en heel heel misschien als ik ook wilde soms meer dan vrienden. Mijn reactie was dat we dat wel zouden zien en aanvoelen als we elkaar weer zagen..
Ik heb er niet op gewacht want ik leerde mijn ex kennen. Die jongen probeerde ik uit mijn hoofd te zetten, want een relatie wilde hij niet en ik wilde niet voor altijd maar wachten... Wellicht had ik dat wel moeten doen verdrietig.
Met mijn ex had ik 1.5 jaar en het was een top relatie, hadden toekomst plannen, maar meneer ging vreemd. Ik was er kapot van. Die leuke jongen appte ik heel af en toe nog steeds en hij vroeg hoe het ging en al. We spraken af en hadden weer film met meer... Het voelde niet verkeerd, het voelde goed en fijn. Zoals het zou moeten en toch gaf de jongen aan dat hij nog steeds geen relatie wilde.. Juist! Prima. zei ik...
Toen hij weg was kreeg ik weer spijt. Waarom voelde ik iets voor iemand die mij niet wilde of die er niet klaar voor was. Moest ik wachten of niet? Ik wist het niet.
Na een half jaar single ontmoette ik weer iemand waar het mee klikte. Kreeg weer een relatie, maar contact met die jongen verdween nooit helemaal. Het bleef vaak alleen bij appen...
Mijn relatie liep niet en uiteindelijk durfde ik hem om advies te vragen.
'Ik kan jou toch beschouwen als een vriend?' vroeg ik de jongen. Hij zei: 'Ja, wat is er dan?'
Ik vertelde toen het hele verhaal over dat het niet lekker liep en ik het uit wilde maken, maar niet goed wist hoe. Hij gaf mij advies en luisterde echt naar mij. Maandje later was het uit (toen had ik pas alle moed bij elkaar om het te melden en toen was er ook pas gelegenheid voor een fysiek contact).

Was ik weer single en die leuke jongen die wilde nog steeds geen relatie.
Wel kreeg ik steeds meer kleine details van waarom wellicht niet.
Hij had een donkere periode gehad en was er nog niet overheen. Hij zat niet lekker in zijn vel. Wilde eerst voor werk/ carrière gaan en dan pas een relatie, maar werk/ carrière liep steeds anders dan hij hoopte. Het koste moeite en die donkere periode bleef soms terug komen.
Al die kleine stukjes begreep ik maar al te goed. Ik snapte ze helemaal en wilde hem ook niet pushen etc. Ik wilde er voor hem zijn en zei ook dat als hij wilde praten hij mij wist te vinden. Dat deed hij alleen nooit.

De gesprekken werden weer minder en korter. Hoorde weer een tijd niet van hem en soms reageerde hij ook gewoon niet op mijn berichten. Na gesprekken met vriendinnen (2018-2019) besloot ik dat ik er geen aandacht meer aan wilde besteden en in 2019-2020 was ik er zo klaar mee dat ik besloot dat hij voortaan maar als eerst moest appen. Als ik het deed reageerde hij vaak gewoon NIET! irritant.
ondertussen probeerde ik door te gaan met mijn leven en een toekomst op te bouwen met iemand..
Nou in mijn eerdere berichten lees je hoe dat in 2020 verliep, NOT!
Stalker is nu minder aan stalken, gelukkig. Blijft wel nog om de dag appen, maar daar kan ik mee leven. Het zijn geen dreigementen meer of vragen om te komen en te bellen. Het blijft bij 'hee hoe gaat het en hoe was je dag.' Hoorde laatst ook dat hij iemand op het oog had en dat was ik niet. Dus duimen voor Stalker dat die meid hem ook ziet zitten..

Betreft de leuke jongen, zag ik al een aantal weekenden, via snapchat (ik ben nu stalker XD) dat hij op een plek zat waarvan ik toevallig wist dat er geen vrienden of familie woonde.
Ik begon mij af te vragen wat hij elk weekend daar deed en begon te denken dat misschien zijn moeder was verhuist (gescheiden ouders). Tot vandaag...
Ik zag op Facebook ineens, toevallig, een bericht voorbij komen waarin hij een meid had getagd waarvan ik wist dat ze geen van zijn goede vrienden of familie was... Toen ik haar profiel open klikte viel alles op zijn plek. Leuke jongen heeft een relatie en is elk weekend bij haar..
En nu loop ik te huilen! Krokodillentranen en snottebellen.
Waarom? Omdat ik na 6 fucking jaar altijd hoop heb blijven houden. Al die appjes en al die keren dat we afspraken (1x in jaar, soms 2x).
Het voelt tegelijk egoïstisch, omdat ik ook door ben gegaan met mijn leven. Ik ook relaties had.
Toch doet het pijn, omdat het voelt als of hij gewoon nooit een relatie met mij wilde hebben. Daardoor voel ik mij weer gebruikt al die keren...
6 fucking jaar kreeg ik die jongen niet uit mijn hoofd, heb ik hoop gehouden. Had ik voor hem gekozen en mijn exen gedumpt in die tijd en nu nog. 6 jaar heb ik gehoopt en vandaag voelt het als of al die hoop is verloren.

Had ik moeten wachten?
Heb ik ergens een verkeerde keuze gemaakt?
Heb ik iets gedaan waardoor die niet met mij wilde?
Ik voel me zo hopeloos verloren op het moment dat ik aan al mijn acties ga twijfelen van begin tot nu..
Had ik hem ergens moeten vertellen hoe ik mij voelde en wat ik voor hem voelde?
Wilde hij dat weten of was ik hem dan helemaal kwijt geweest?
Nu is het in iedergeval te laat.. Hij heeft een relatie.
Misschien moet ik nu eens de gene zijn die geen relaties neemt en 6 jaar alleen maar voor zijn carrière gaat en soms Netflix&Chill (sexy manier) met mensen van tinder...

Ze zeggen toch dat als het voor bestemd is het ook zo zal zijn..
ben ik bereid om nog 6 jaar te wachten en te hopen..
Voor hem?

Wellicht wel..
Maar nu eerst maar eens van het gebroken hart afkomen..
GVD!
19 jan 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Dagda
Dagda, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende