Miracle Morning 9

Zo, een iets latere Miracle Morning, omdat ik vandaag ook iets later begin voor mijn opdrachtgever. Ik ben dus de ochtend begonnen met een rondje Animal Crossing. De hype op dit moment geloof ik, maar het is zó fijn om eventjes ontspannen Animal Crossing te spelen in deze rare tijden.

Ik wist al maanden dat het spel eraan kwam, en ik heb ook heel vaak gekeken naar aanbiedingen voor de Switch. Puur een Switch kopen alleen voor Animal Crossing voelde niet helemaal goed. En ongeveer twee maanden geleden heb ik mijn tv uit mijn woonkamer weggehaald, dus dat was ook nog eens een probleem.
Ik heb de eerste Animal Crossing op de Gamecube gespeeld, en later ook nog op de Wii en de 3DS. Ik was echt onwijs benieuwd naar deze nieuwe variant.

En toen verscheen het spel en had ik het nog steeds niet. Ik keek op YouTube naar mensen die het wel hadden met het idee - dan krijg ik het toch een beetje mee - maar ik raakte vooral gefrustreerd, ik wilde hem ook.
Twijfel twijfel, wat te doen. Want het kost geld, en het is coronatijd, dus hoeveel zekerheid heb je? en nou ja... mijn vriend zei: 'als het je blij maakt doen.'
Ik ging kijken online. Switch is duur, tv zou teruggezet moeten worden...

En toen ontdekte ik de Switch Lite. Een handheld-versie van de Switch, dus een tv is niet nodig. Even uitgezocht of Animal Crossing ook op de Switch Lite gespeeld kon worden, en jawel, dat kon. En dus heb ik hem daarna toch maar gekocht.

En nu ben ik toch alweer twee weken ofzo dat spel aan het doen en ik vind het héérlijk. Ik word er zo ontzettend blij van. Langzaam begint mijn eilandje ergens op te lijken. Langzaamaan begin ik wat leuke spulletjes te verzamelen. Ik heb ontdekt hoe ik gemakkelijk geld kan verdienen in het spel, door bloemen te kweken waar dure vlinders op af komen.
Ik heb ontzettend schattige dorpsbewoners, zoals een roze eekhoorn en een donker paard met een blonde vlecht, en daar komt morgen een vogel bij die op een Phoenix lijkt.
En vanochtend heb ik de optie vrijgespeeld om paden aan te kunnen leggen. Ik ga vanavond zeker even kijken wat ik daarmee kan maken, maar dit gaat een veel groter project worden.

Voor de mensen die het spel niet kennen: dit klinkt misschien allemaal heel vaag. Mocht je dit helemaal herkennen en het ook spelen: ik zou het leuk vinden om wat meer vriendjes te maken om elkaars eilanden te bezoeken. Dus stuur me gerust een PB als jij ook Animal Crossign speelt.

Ik verveel me in ieder geval absoluut niet in mijn vrije tijd vrolijk
08 apr 2020 - 462x gelezen
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 35 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende