Mijn hart is bereid

Mijn hart is bereid, o God, mijn hart is bereid. Ik zal zingen en muziek maken.
Ik prijs U, o Heer onder de naties. Ik zal over U zingen onder de volkeren. Want groot is Uw liefde die reikt tot aan de wolken, Uw trouw reikt tot aan de hemel.
Wees verheven, o God, tot boven de hemel.
Laat Uw bekendheid zijn over de hele aarde.

Je Heer God woont bij je. Hij is de held die jou bevrijdt. Hij zal van vreugde over je zingen. Uit liefde zal Hij zwijgen over alles wat je verkeerd hebt gedaan. Hij zal over je juichen van blijdschap.'

Bij God ben ik veilig. Hij zal mij redden. Hij is de rots onder mijn voeten. Hij is de burcht waarin ik veilig ben. Ik zal niet verslagen worden door mijn vijanden.

Toont U mij de paden waarover ik gaan moet, Heer. Wilt U de wegen wijzen die U goed voor mij vindt? Wijst U mij de weg van uw waarheid. Ik wil van U leren, want U bent de God van wie ik mijn hulp verwacht. Op U vestig ik mijn hoop, elke dag van mijn leven.

Laat elke ochtend uw stem horen als U vol liefde tot me spreekt. Heer, ik vertrouw op U. Laat me weten wat ik moet doen, want ik vertrouw op U.

Ik heb de Heer slechts één ding gevraagd, daar gaat mijn hele hart naar uit: dat ik mijn hele leven in het huis van de Heer mag blijven. Om de lieflijkheid van de Heer te kunnen zien en steeds meer over Hem te leren in zijn tempel.

Heer, antwoord ons en red ons door uw kracht. Bevrijd het volk waar U zoveel van houdt.

31 mei 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van PlX
PlX, man, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende