mijn dag

Begon met een tandarts bezoek!. een kroon, dé kroon (zie enkele verhaaltjes terug) was weer los gekomen. in de stoel zegt hij ineens "ik wil eerst een röntgenfoto voordat ik iets dom doe!" . Foto gemaakt door de assistente, terug de behandelkamer in, laat hij de foto zien van 3 jaar geleden en van nu geschoktgeschokt de kies was dus compleet dood! "TREKKEN, nu of kom je terug?"
Nu dus! verdoving aangebracht na 3 min "voel je al iets?" ik zeg ja, doet nog een beetje pijn, maar kan ook gewoon dat ik zenuwachtig ben. Hij vroeg als hij mocht proberen of nog even wachten. Toe maar. eerst de priem om de kiesrestant op te krikken, maar WHOOAA pijn ik grijp zijn arm beet en duwt het weg, was dus totaal niet verdoofd.

Met een paardenmiddel snel bij gespoten, ik voelde de pijn wegtrekken. "Nu voel je niets meer van" , na 10 min. verlost van de kwelgeest en kies. Na 1,5 uur mocht het gaasje eruit, dus eerst 1,5 uur bloed lopen kwijlen!
Nu pijn(lijk). "Dit ga je wel enkele dagen voelen" waren zijn laatste woorden.

Ik heb dus nog niets gegeten en net 1 glas koudwater op, ga zo direct iets warms drinken en zien hoe het gaat, dan mss iets eten.
03 okt 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van cim
cim, man, 60 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende