Mijn aller liefste het spijt me

Elke avond wanneer we samen ik bed liggen kijk ik naar jou hoe lief je aan t slapen bent. Geef ik je kusjes aai ik over je hoofdje.
Nog steeds kan ik soms niet geloven dat je van mij bent.. Het aller liefste en mooiste wat me overkomen is mijn lieve baby'tje.

Tijd vliegt voorbij je bent alweer bijna 17 maandjes oud.. Maar toch blijft het zo onwerkelijk Dat ik jou mama ben. Gewoon blijft zoiets ongelooflijks.ik wil en zal me best doen om je altijd te beschermen.

Alleen laatste maanden word ik elke dag beetje meer bang... Nog 9 weekjes dan komt er een zusje bij..
Wat voor gevolgen heeft dit... Daar ben ik zoo bang voorverdrietig ga je mij kwalijk nemen.. Want dan is het niet meer alleen maar jij en ik er komt een klein meisje bij,, ik heb dan niet meer alleen aandacht voor jou zoals nu.

Vaak denk ik dan hoe had ik die fout kunnen maken jij en ik samen was al goed. Heb ik verkeerde keuze gemaakt?? Wie zal het zeggen.. Alleen de tijd terug draaien gaat niet meer we zullen het allebei moeten accepteren.

Ik hou zoveel van jou.. En ik wil je niet teleurstellen.... Jij bent mooiste wat ik ooit heb gekregen.. ik ga echt me best doen,,

het spijt me dat ik je zal moeten laten delen Dalijk... Hopelijk zal je later een trotse grote broer zijn...



17 dec 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van chocochas
chocochas, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende