Leeg huis

Daar stonden we dan lijn recht tegenover elkaar met tussen ons in de kleine D die me bij mijn hand pakt en me zegt dat ik lief moet zijn anders krijg je geen cadeautje, mama.
Ik smelt van zijn woorden en ook al voelt hij zich al te groot om geknuffeld te worden hij kroelt lachend in mijn armen als ik hem met kleine zoete kusjes bedelf en beloof hem dat ik lief ga zijn maar dat papa en mama even met elkaar moeten praten over de vakantie.
Ga jij maar alvast bij kleine J en oma in de auto zitten heb je haar al verteld dat je twee keer op vakantie gaat daar wil ze vast alles over horen.
Dol enthousiast rent hij naar de auto en ik kijk hem na tot meneer ex tegen me begint te lullen over dat ik niet zo moeilijk moet doen als hij de jongens 14 dagen meeneemt op vakantie.
Laat één ding jou eens duidelijk zijn jij gaat 'popie jopie 'uithangen met je vriendinnetje en MIJN zonen en de egoïsme die kilometers van je afstraalt laat weinig over van mijn schappelijkheid dus het enige wat jij kan doen is je een week lang vermaken met de jongens en ze daarna veilig bij me terug brengen.
Wat ga jij doen in de week dat ze bij mij zijn?
Wat ik in mijn privetijd doe gaat je geen fuck aan de enige reden dat wij nog met elkaar omgaan is voor de jongens en dan verbaasd hij me met zijn achterlijke uitspraak dat hij altijd van me zal blijven houden.
Inwendig breek ik toch draai ik me om loop naar de auto geef mijn mannetjes een kus en wens ze veel plezier J begint te huilen als ik zwaai en naar binnen loop alleen in dit lege huis....
26 jul 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Snotneusje
Snotneusje, vrouw, 24 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende