Koffiekoerier?!

Zojuist werd ik wakker na een vrij intense droom waarin het de bedoeling was om een vriendin uit Estland te vermoorden omdat ze kwaadaardig was. Dit lukte niet omdat ze super snel was en weet ik het allemaal. Goed, uiteindelijk gingen we allemaal dood en werd ik wakker.

Ik strompelde naar de keuken om alvast wat koffie op te zetten, voordat ik iets anders koen doen. Met de slaap nog in mijn ogen ontdekte ik dat het fijner was om handelingen met mijn ogen dicht te verrichten, zodat ik nog niet hoefde toe te geven dat het alweer morgen was. Helaas kwam dit de uitvoering van mijn handelingen niet ten goede. Ik gooide de oude filter weg, pakte een nieuwe, pleurde water achter in mijn grote vriend en pakte te koffie... pakte de koffie. PAKTE de koffie! Geen koffie. Zelfs met mijn ogen open was er geen koffie. De koffie is op. Er zou een straf moeten komen voor mensen die de koffie opmaken en dit niet doorgeven, de doodstraf van mijn part. Alles dat mij nu interesseerde is dat er geen koffie was.

Een helder moment schoot door mijn hoofd en ik rende -op een maandag ochtend tempo- naar mijn kamer. Ik zocht kaartjes, geen kortingskaartjes of verjaardagskaartjes, maar visite kaartjes. Bierkoerier, pizzakoerier, een folder van de shoarmakoerier en een chinees restaurant. Alles leuk een aardig, maar waarom is een geen koffiekoerier? Koffiekoerier!

Geschokt beduusd liet ik mezelf op het bed zakken en huilde ik mezelf in slaap. Geen koffie!


Cheers,

Joint
14 nov 2011 - bewerkt op 14 nov 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Joint
Joint, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende