Klaar wakker!

Ik ben gewoon klaarwakker...

Waarschijnlijk omdat ik me goed voel, ik lig me 'zorgen' te maken over de 'normale' dingen die mij voor mijn opname bezig hielden.. Het kopen van het huis en de rechtzaak tegen mijn oude werkgever. Ik weet dat ik me hier nu absoluut niet druk om mag maken en druk maken doe ik ook niet echt maar zit me wel te bedenken hoe ik nu alles moet gaan regelen.. Tja echt stom.

Dus om een beetje afleiding te krijgen heb ik besloten de prive berichtjes die ik heb gekregen te gaan beantwoorden ik kan niet beloven dat het me lukt iedereen een berichtje terug te sturen maar ik heb nu dus even een momentje 'over'. Hopelijk is het een vermoeiende taak en val ik zo als een blok in slaap... en anders vraag ik straks de nachtzuster gewoon om een slaaptabletje...

Tja alles is hier binnen handbereik : Hoofdpijn, ik krijg er wat voor. Misselijk, ik krijg er wat voor. Niet slapen, ik krijg er wat voor. Zin in iets lekkers, ik hoef het maar te bestellen (niet dat ik iets wegkrijg maar het idee is leuk) enz.

Nah op naar de berg PB'tjes. Mocht ik er niet aan toe te komen je te beantwoorden... wie weet in een volgend momentje 'over'.

25 aug 2008 - bewerkt op 28 aug 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lara
Lara, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende