Kevin/ oud gelukheidsgevoel


Vandaag een fijne dag gehad met een N een goeie vriendin die wat adviezen van mij kon gebruiken, ik ben blij dat ik haar een stapje voorruit geholpen heb. We gingen naar een restaurant toe waar de versieringen gebaseerd waren op NYC. Het deed me denken aan mijn ex en ex-schoonfamillie uit NYC.

Hoewel ik met hem geen contact meer hebt na alles wat er 2 jaar geleden af speelde, heb ik nog wel contact met zijn zus, haar zoontje en zijn ouders. Ik zag de schilderij van de brooklyn bridge, het deed me denken aan ons tripje in de upper east side in Manhatten. Om eerlijk te zijn mis ik die mensen nog tot op de dag van vandaag. De American family die mij verwelkomde tijdens de kerst een aantal jaar geleden. Zijn zus die nog steeds bevriend is met mij en om mij geeft. I just realized that i am very blessed, sometimes i wish i could just turn back the time engel

Ik kan me nog goed herinneren dat Kevin en ik rond middernacht rondliepen, van times square terug naar ons hotel toe... Ja dat was volgens hem wel makkelijk te vinden erg vrolijk NIET DUS!!! en Central park ziet er rond middernacht niet echt uit zoals in de films vrolijk Nope dan is het scary. Grappig hoe we half verdwaalden en ik getroost werd door een nyc pizza punt. ( 3x zo groot als een nl pizza punt)

What was the key of life for us. The little things that made us smile, the crazy things that made us laugh. The Key of life was the create our own little family. Jammer dat die kans ons niet gegund was, het was niet ment to be. verdrietig But that doesnt mean that i dont hope that you will be happy. engel Hoewel we elkaar niet spreken hoop ik toch dat hij de rust en geluk heeft gevonden om zijn eigen Key of life te creëren.

Ik praat niet met zijn zus over hem, ze vond het al erg genoeg wat hij mij had aangedaan. Daarna sprak ze hem zelf nauwelijks omdat ze aan mijn kant stond.

Het zijn mijn zaken niet, maar af en toe zijn er van die dagen waarop ik me afvraag.... en je wilt vragen....

- Dear crazy Kev what are you doing now?
- Dear Kev, you didnt forgot breakfast right?! thats the key to start the day!!
- Kev is your boss still fooling around at the office, if so than i suggest you to run and dont look back!! erg vrolijk
- Kev when are we going to Vegas?
- Kev dont forget the hershey chocolate, you know thats important ! or ill be pissed! OK!
- Kev we should go to your nepfew soccer game



Dont know what your doing right now, but i hope everything is fine at work and i do hope that you found an amazing person. Who doesnt only love you, but also take care of you vrolijk Hopefully that person is giving you enough so you can be happy.

What happend in the past is something between us, and i totally forgive you for breaking my heart.

Remember what we where talking about?! About that stupid little thing called love..... Yesss love.. verliefd

If you love somebody, his/hers happiness comes first.... even if breaks yours....


Ik mis onze oude tijden, ik heb je vergeven en ben je aan het vergeten... Maar wat je nu ook aan het doen bent, ik hoop dat alles goed gaat.. verliefd






27 sep 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van misz-gucci
misz-gucci, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende