kerst komt eraan

kerst ik heb er zoveel zin in
word vrolijk van de nummers
maar merk nu ook dat het weer even moeilijk wordt hoe dichter de kerst komt hoe moeilijker het wordt
de dromen beginnen ook weer
ik droom dat alles weer goed is dat je verandert bent in de goeie zin dat je die 5000 euro terug betaald aan me ouders wat je gestolen hebt maar zelfs in me droom voel ik dat het niet goed zit.
ik haat je zo erg zo erg heb ik nooit iemand gehaat zelfs de dader niet maar ook ergens mis ik je en ik snap niet waarom ik mis de goede dingen hoe je voor me zorgde en er voor me was ik mis het om tegen iemand te zeggen hoe ik me echt voel en mezelf kan zijn.
ik merk dat ik verander ik merk dat ik de verkeerde kant opga al ben ik bij me vrienden de pijn overheerst.
jongens willen daten zeggen dat ze gevoelens hebben ,,, maar ik voel het niet ik kan niks voelen geen liefde niks als iemand zegt ik geef om je ik voel wat voor je doet het me niks ik ben bang dat ik niet meer verliefd kan worden zo erg heb jij me beschadigd dat ik het gewoon niet meer kan.
net als wat die vrouw vanmiddag zei jij bent de duivel hem zelf zo gestoord en gek hoe kan ik dan nog ergens van je houden
ik ben weer gaan roken terwijl ik 5 jaar ben gestopt alles waar ik zo hard aan heb gewerkt is vergaan me ptss is weer terug heb last vab paniekaanvallen als ik ga slapen ik weet gewoon even niet meer wat ik moet den zodat jij eindelijk uit me kop gaat en ik me rust kan vinden die ik verdien
13 dec 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van chiiaarr
chiiaarr, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende