Kerst doorgekomen

Hey, de kerstdagen zijn weer voorbij en ik ben blij dat alles weer een beetje bij het oude is.
Het eten ging de eerste dag heel slecht omdat 26 december de verjaardag van E zou zijn. Maar E is overleden. en daar zat ik de hele dag mee in mijn hoofd. verrassend genoeg ging tweede kerstdag qua eten wel beter en heb ik mijn eetlijst weer enigszins op kunnen pakken. Ik vond het fijn om te zien en te weten dat er zo veel mensen met E bezig zijn in deze dagen en dat ik hier dus niet alleen in ben.
Eerste kerstdag zijn we even bij m'n oom geweest en hebben we gegourmet en tweede kerstdag aten we stoofpeertjes en heb ik het vooral lekker rustig aan gedaan. Overdag met mijn konijntje geknuffeld op de bank en met de gerbil gespeeld. Gisteren begonnen met mijn vader naar de top 2000 luisteren en dat is altijd super gezellig. Vinden jullie dat ook altijd zo leuk aan het eind van het jaar?
Gister met mem the fault in our stars voor, jawel, de achtste keer gekeken en daarna hebben we even gewandeld. s'avonds aten we het restje kip op van kerst.
Vandaag wil ik vooral creatief aan de slag gaan en even geld storten bij de bank.
ik heb van m'n moeder spulletjes gekregen voor mijn bullet journal gekregen dus daar kan ik lekker mee aan de slag. Verder heb ik nog niet heel veel plannen. hebben jullie eventueel nog ideetjes voor wat ik kan doen in deze laatste dagen van het jaar?
dat was het weer denk ik vrolijk oh ja, nog 1 dingetje. tweede kerstdag een pittige ruzie gehad met ''een vriendin'' die jarloers lijkt te zijn op mijn eetstoornis. ik vatte het dan wel als compliment op dat zij, en nog een andere klasgenoot me kapot mager noemden. ik weet dat het niet goed bedoeld was, maar dat vindt de anorexia natuurlijk weer leuk om te horen.
28 dec 2018 - bewerkt op 28 dec 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van happygerbil
happygerbil, vrouw, 21 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende