Jenna

Hallo long time no see. Hoewel ieder waatschijnlijk denkt wie is dit, want ik schreef bijna nooit iets openbaar.
Ik had geen zin meer om te schrijven. Ook heeft de enige met wie ik het hier kon vinden en mijn lezerlijst altijd las haar account maanden geleden opgeheven. (also als ze dit op de een of andere manier toch leest, ik hoop dat het goed gaat met je) Het schrijven hier boeide me niet meer. Ook vond ik mijn eigen gedrag richting mannen irritant worden. Ik wilde niet gezien worden als iemand die alles pikte van mannen die me 0% terug gaven. Over de zomer date ik iemand en ik had het oprecht leuk met hem ondanks dat ik hem ook irritant vond. Ik schreef niet over hem geloof ik , of ik elk geval niet hoe het af liep. Na wat toch wel leuke dates hoorde ik niks meer van hem, typisch. Na twee weken vroeg ik of hij nog eens in had om langs te komen. Daarop antwoordde hij ontzettend laat dat hij niet geappt had omdat hij het face to face wilde zeggen, maar het te druk had daarvoor maar: Hij zag het niks worden tussen ons, ondanks dat hij het wel heel gezellig met me had gehad Yep, gezellige seks zeker? Ik appte terug dat ik nooit iets serieus zocht en ook niet dacht dat we een goede match waren voor relaties, maar dat ik dacht dat het wel leuk was om elkaar nog af en toe te zien. Voor de "gezellige" seks.
Hij zei dat hij dat wel wilde, daarna hoorde ik nooit meer van hem. Wat eigenlijk ook prima was.

Verder ben ik wel een poos klaar geweest met mannen. Hier en daar appt er nog eentje, maar ik was even klaar met ze allemaal. Grappig want nu ik dit schrijf stuurt Gus me berichtjes en ik heb al een paar maanden niet met hem gepraat. En zelfs Joris vroeg me weer mee uit, maar daarna was hij weer een leugenachtige eikel die niets te bieden heeft.

Terug naar waarom ik wél weer weer schrijven. Iets is veranderd en ik weet niet waar ik dit moet beginnen, dus misschien wordt dit rommelig. Een vriendin van me en ik zijn heel close. We hebben vaak lange gesprekken tot vroeg in de morgen en ze verteld me verhalen over haar vissersdorpje waar ze opgroeide in Schotland en over van alles en nog wat. Ik hou van onze nachtgesprekken. We zijn beiden slechte slapers en we houden elkaar ook nog wakker.
Nu vroeg een andere vriendin naar mijn liefdesleven. Ik zei dat er niet veel gebeurde en vroeg haar naar haar romances. Ze zei dat ze me iets moest vertellen, ze date al vier maanden met een andere kennis van ons, dat hadden ze stil gehouden, maar nu wilde ze het heel graag vertellen. Ik vond het zo leuk voor hen en werd helemaal blij van hoe ze over haar vriendin praatte.
Na een lang gesprek over hen twee begon ze weer over mij. Hoe zat het nou met mijn liefdesleven."Nou er is niks, antwoordde ik weer. "Ik dacht dat er wel wat zou zijn tussen jou en Jenna. Jullie flirten de hele met elkaar," zei ze. Daarop zei ik dat dat gewoon op een vriendschappelijke manier was en dat we het inderdaad heel goed met elkaar kunnen vinden. Ze bleef maar aandringen dat ze zeker wist dat er was is en of ik er wel eens over na had gedacht. Daarna begon ze dat ze dacht dat Jenna me wel ziet zitten. "Nee joh, Jenna heeft een vriend en ze is blij met hem."
"Maar als hij er niet was?"
"Daar heb ik niet over nagedacht, want hij is er wel."
Soof bleef maar doorgaan, en ik bleef zeggen dat Jenna er vast niet zo over dacht.
Daarna besloot ze Jenna te appen en het naar mij door te sturen. (echt een chille vriendin haha, maar ze moest en zou me overtuigen.)
Soof vroeg Jenna of ze niet met mij zou willen zijn als het kon en Jenna antwoordde "Als de omstandigheden anders waren.." En blijkbaar had Soof dit gesprek al eerder gevoerd met Jenna en zat ze gewoon bij mij te poken wat ik erover dacht. En heel eerlijk. Ik ben gek op Jenna. Ze is superlief, denkt altijd aan me, toont oprecht interesse in me. Maar naar meer dan vriendschap had ik oprecht nog nooit gekeken, doordat zij een vriend heeft en ik nog nooit met een vrouw ben geweest. Eigenlijk geloofde ik het nog steeds niet. Jen zei het vast alleen in een vriendelijke manier, toch?
Diezelfde nacht hing ik weer tot laat aan de telefoon met Jenna. We hadden het over hoe leuk het was voor Soof dat ze een relatie heeft. Toen begon ze er zelf over. Wat mijn favoriete film was en ik vroeg naar die van haar. Ze zei dat ze "Call me by your name" had gezien en er steeds aan moest denken. We hadden het niet heel lang over de film en het kwartje viel bij mij nog steeds niet. Toen begon ze over dat Soof ook tegen haar zei dat ze dacht dat er iets tussen ons was. We hadden het er over en toen besloot ik gewoon te zeggen dat Soof me verteld had wat zij hadden besproken. Daar schrok ze een beetje van, maar in ieder geval kwam de hele waarheid er uit en ze zei dat ze er vaak over nadacht. Maar ook dat ze haar relatie met haar vriend wel als endgame ziet, maar zich ook rot voelt in haar relatie. Ze voelt zich opgesloten in het dorp waar ze woont vanwege hem. Ze kan er geen werk vinden, ze kan er niet studeren, ze heeft geen geld om te studeren, want ze kan geen werk vinden. Ze heeft er vaak ruzie over met hem. (Voor de duidelijkheid ze woont in Schotland en daar woont ze afgelegen, ov is kut.) Ze zei dat ze soms gewoon weg zou willen gaan, maar het hem niet aan kan doen.
Ze zei dat ze veel aan me denkt en zo veel zin heeft om een keer een weekend naar Amsterdam te komen we praten vaak over alle leuke dingen die we dan samen gaan doen.
Ik dacht altijd dat ze zo close met me was, omdat ze verder niet veel vriendinnen heeft. Ze wonen allemaal ver weg en hebben het druk, maar wij spreken elkaar dagelijks.
Maar blijkbaar heeft ze dus echt gevoelens voor me, en sinds ik dat weet denk ik er vaak aan. Maar nog steeds wuif ik het weg want ze heeft nog altijd een vriend.

Het gesprek dat we hierover voerden was lang, soms was het ongemakkelijk en soms was het fijn. Ik wist een hoop niet. Veel dingen vielen me niet op. Ze zei dat ze er al veel over na dacht sinds oud en nieuw. Toen Soof over haar relatie vertelde en ging vragen naar mij zag ze een kans om haar hart een keer te luchten erover. Maar Soof zag dat blijkbaar als een kans om de koppelaar uit te hangen. Zij is volgens mij de enige die het niet als een probleem ziet dat Jenna in een relatie zit.
Na het lange gesprek ging ik slapen en haalde zij de nacht door. En daarna bleef ik er maar aan denken. Hoe het zou kunnen zijn? Welke seinen ik had gemist. Waren we echt zo flirty zonder dat ik dat zelf door had?
Ik denk niet dat ik dat opzettelijk deed. Jenna zei me ooit dat ze 90% hetero was, en ik heb dit vast wel al ergens geschreven, maar ik heb nooit stil gestaan bij een "ons."
We hebben het er niet meer over gehad daarna. Ook niet met Soof. Wel denk ik dat we nu misschien nóg meer flirten met elkaar.
Ik weet niet hoe ik me erbij voel, maar het voelt niet vreemd.


Vroeger werd ik blij als ik een berichtje kreeg van Gus, en nu krijg ik berichtjes van Gus en irriteer ik me dat het niet van Jenna is)
03 feb 2019 - bewerkt op 03 feb 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van nympho
nympho, vrouw, 9 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende