Idioot

Zombie reageert niet in ene. Ik heb zoals eerder geschreven inderdaad weer het contact heropend. En zoals verwacht reageert hij erop. Zoals verwacht geeft hij aan af te willen spreken. Zoals verwacht noemt hij plaats en tijden. Ik had het eigenlijk niet zo plotseling verwacht, dus natuurlijk had ik andere plannen. Dat zeg ik, en dan blijft het stil aan zijn kant. Beschamend, maar ik noem het beestje bij de naam, en zeg dat hij andere data moet noemen zodat we agenda's kunnen matchen. En dan blijft het nog steeds stil.

Dit is nieuw. Dit was niet de bedoeling, at all. Nu blijf ik echt achter met een vraagteken. Zombie ghost me wel eens, zombiet me ook. Maar nooit heeft hij me genegeerd als ik contact zocht.
Nu moet ik het laten. Ik heb geen andere keuze, die heeft hij nu voor mij gemaakt. Ik vind dat hij mij goed genoeg kent, en zelf slim genoeg is, om te weten dat het moment waarop hij mij bewust negeert, ik toch echt een grens moet trekken en ik klaar ben met hem. En blijkbaar wil hij dat, dus nu is het klaar.
Ik ga hem mijn 2019 niet verder in meenemen. Maar het kwetst me wel.
Het kwetst mij dat ik zo vervangbaar ben, het kwetst me dat hij zo onnieuwsgierig naar mij is, terwijl dat omgekeerd het compleet tegenovergestelde is. Het frustreert mij dat juíst door te tonen dat het me is gaan boeien, hij dus juist afstand is gaan nemen. Terwijl juist vanwege mijn gebrek aan moeite en tonen van interesse zo vaak voor conflict heeft gezorgd. Ligt het aan mij, of de situatie? Dat maakt het nog lastiger. Wijst hij mij af of was er nooit ergens sprake van omdat hij nu eenmaal al een relatie heeft? Het frustreert me niettemin. Het is geen aanrader in ieder geval, bezette mannen. En hiermee kap ik daar ook echt mee, dat is een van mijn plannen voor 2019. Ik ben daar echt klaar mee, teveel gedoe, gezeik, en voor wat eigenlijk.
05 jan 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Paola
Paola, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende