Hoorn

Ik vind het een mooi stad om te wonen , zo veel groen en rust , blijf ieder dag genieten , na mijn werk , door een mooi omgeving terug fietsen naar huis is geen straf.
Gisteren gewandeld naar de nieuwe stadsstranden , wat zijn ze mooi , en veel mogelijkheden , je kan sporten , zee kijken , mooi uitzicht ,laat de zomer komen, na mijn werk ff naar de strand ,8 minuten fietsen en ben er al .
Nee , ik heb totaal geen spijt dat ik verhuist ben , mijn rust punt , mijn kleine geluk moment , is mede door deze stad .
Ben ook dankbaar voor mijn grote tuin , achter heb ik 5 hoeken waar ik kan zitten , en steeds andere uitzicht op de tuin.
Ik heb 1 kleine zitje met tafel en twee stoeltjes, 1 groot tafel met 4 stoelen achter , en compleet groot ligbank , en iets naar achter , tussen het groen , kleine bankstel en 2 stoelen .
Ik kan van iedere tijdstip van de dag , van het zonnetje genieten .
De bomen worden ook steeds hoog , met vogels die zingen , soms een verdwaalde kat in mijn tuin , en vanuit de woonkamer heb ik volledige uitzicht op de tuin achter , aan de voorkant heb ik ook volledige uitzicht aan de tuin voor .
En dat zorgt ook dat ik tot rust kan komen .
09 mei 2024 - bewerkt op 12 mei 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mariarita
mariarita, vrouw, 105 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende