Hoi dagboek

Hoi lief dagboek ( of lezer natuurlijk). Ik zal me even voorstellen. Ik ga me naam niet zeggen, gewoon voor de zekerheid. Ik ben twaalf , ben een brug pieper en verslaaft aan chocola. Ik zit ook op volleybal . Ik heb zo'n leuk taim! Het is eigenlijk een super leuke vrienden kring. Ik kan met iedereen goed overweg. Ik train 3x in een week en dan ook nog een wedstrijd. Misschien had je het al door maar ik ben super slecht in spellen. Nooit me beste kant geweest. Ik zit ook op school theater. Super leuk. Ik heb het er erg naar me zin. vrolijk
Me cijfers gaan ook best goed, ik sta 4 x een 8 3 x een 7 en nog 2x een 6. Alleen in me klas gaat het niet zo. Ik had 2 vriendinnen maar die hebben me laten vallen. Ik had eindelijk weer een nieuwe vriendin gevonden maar ja, die ruilt me zo in. Zij wilt eigenlijk ook niet met me om gaan. Maar ja liever geen vriendin dan een die je eigenlijk niet mag.
Ik heb ook nog een pen maatje , daar wissel ik 1 x per week een snailmail mee uit. Ik ben best creatief. Ik hou ook nog een dagboek bij. Als ik creatief bezig ben vergeet ik al me zorgen en gedachtes.
Dit was het wel.
Ik hoop dat jullie me leven een beetje interessant ofzo vinden knipoogerg vrolijk .

Veel liefs een twaalfjarigeverliefd
22 jan 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Twaalfjarige
Twaalfjarige, vrouw, 16 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende