Hoe geef ik dit een plek?

Een jaar geleden hoorde ik dat ik mijn woning zal moeten gaan verlaten. Ik kon er allemaal niks aan doen, het had te maken met het contact tussen mijn ouders en de leiding van de woning. Het contact was zo ernstig verstoord dat het moest eindigen, 1 november 2018 zou dan de einddatum zijn. De stress zat er goed in, bijna het examenjaar in en verhuizen, hoe?! Na wat gesprekken voor elkaar gekregen dat ik mag blijven tot 31 augustus 2019.

Het is ongeveer een jaar geleden dat ik hoorde dat ik de woning zou moeten verlaten, en nu gaat het misschien wel binnen een maand gebeuren. Alles gaat ineens zo snel en er gaat van alles door mijn hoofd heen. Ik wilde altijd al in die omgeving wonen, Maar nu het zo dichtbij is.. Woensdag een intakegesprek met de organisatie, het vrije plekje is 'gereserveerd' voor mij. Er is maar een hele kleine kans het niet doorgaat, het staat leeg dus zou er volgende maand kunnen wonen.


Het raakt me stukken meer dan verwacht, ik wist het afscheid eraan zat te komen, Ik ben er altijd al slecht in geweest. Maar hoe neem je afscheid van 20 z'n personen, waarvan er stuk of 5 leiding erg veel betekenen en een medebewoner die als mijn zus is. oke, medebewoner kan ik gwn nog mee afspreken alles alleen wonen we niet in een huis meer.. Maar die 5 leiding? dat is gwn over, misschien ik ze nog eens zie als ik mn vriendin die er woont opzoek, maar dat is geluk hebben en alleen gedag zeggen. Ik blijf mezelf maar afvragen, hoe geef ik dit een plek?
18 mrt 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van EminaRabija
EminaRabija, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende