hevige terugval

Hi allemaal,

leuk dat je nog even de moeite neemt om wat van mij te lezen, ik ben ontzettend slecht in dingen bijhouden.

Ik heb een enorme terugval in mijn depressie, ik dacht dat alles achter de rug was, nou nee dus. Alle stress van school schiet erin, 'kan ik het VWO wel aan?' 'ben ik niet te dom?' en dan ook nog 2 (nou, nee eigenlijk 4) ouders die het beste voor je willen. Mam wil er wel over praten, maar papa wordt alleen maar boos en zegt dat er consequenties zijn als ik geen voldoendes haal.
Alsof ik er zelf niet al genoeg van baal.
Wordt maar boos, ik ben ook al boos op mezelf. Dat ik het gewoon niet kan, het lukt niet verdomme.

En dan heb je nog mijn lieftallige zusjes. Een tijdje geleden ben ik erachter gekomen dat de oudste (van 14, ik ben zelf 16) niet helemaal lekker in haar vel zat. Ze schreef op briefjes hoe erg ze zichzelf wel niet haatte en dat ze een keertje zo boos was, dat ze zichzelf had gesneden.
Ik heb nog nooit zo hard moeten huilen. Verdomme, denk je dan. Je weet hoe het is en vervolgens zie je het bij een ander gebeuren.
Ik wist niet wat ik ermee aanmoest, want toen ik het aan pap en mam moest vertellen van een vertrouwenspersoon, vond ik dat het ergste wat me was overkomen. -Oh, ik voel nog een groot rantverhaal aankomen, maar dat voor een andere keer-
Ik wilde mijn zusje niet hetzelfde aandoen, maar ik was zo bang dat ze op een dag verder zou gaan. Ze heeft nog altijd woedeaanvallen en steeds als ze naar school gaat, ben ik bang haar niet meer terug te zien.
Ik heb het al huilend aan mam verteld, maar vervolgens werd er niets mee gedaan. 'Ze overdrijft gewoon een beetje'.
Rot toch op.
Heb het aan pap verteld, en toen kreeg IK, degene die HUN werk had opgeknapt door eens eventjes uit te zoeken wat er met HUN DOCHTER aan de hand was, extreem op mn flikker. Ik moest me met mijn eigen zaken bemoeien. Laat me niet lachen. Heb ze ook eventjes heel duidelijk (en een beetje bruutaal volgens hen, maar dat mag als puber-zijnde) gezegd dat ze zonder mij helemaal NIETS wisten van de hele situatie rondom HUN DOCHTER.


Rot allemaal toch een end op.

Als je hierop wil reageren, doe je best. Ben benieuwd naar jullie reacties.
21 mrt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Secretly
Secretly, vrouw, 24 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende