Het feest en de rest.

Daar was ie dan, het feest van mn werk. Kans om de beste afdeling van Nederland te worden!...
Om 18:00 werden we opgehaald...

De dag begon vroeg. Om 8:00 zat ik in de auto op weg naar werk. Er moest natuurlijk wel eerst nog gewerkt worden. Gelukkig maar tot 15:00, had al 5 dagen achter de rug dus wou het qua werk niet te gek maken. Er moet als vrouw zijnde natuurlijk wel nog gedouched worden met als toetje het eeuwige drama van 'wat moet ik aan?' en 'hoe zal ik mijn haar en make up doen?'.
Ah fijn,  de dag ging snel voorbij,  wist snel te bepalen wat ik aan zou trekken en aan mn make-up heb ik maar zo weinig mogelijk gedaan. Doe ik normaal ook niet.
En toen......op naar het feest! Om 18:00 stond ik op werk,  kregen we de welbekende alcoholbandjes, gingen we nog maar een keer plassen van de zenuwen en kreeg ik offcourse nog een telefoontje dat er weer iemand ziek zwak en misselijk was...dus die kon niet mee naar het feest EN kon zondag niet werken! (Tuurlijk....echt,  fock my life! Mag ik gewoon mn 7e werkdag achter elkaar maken met het feit dat ik natuurlijk super brak ben omdat ik de jongste niet meer ben en het uitgaan en de feestjes niet meer zo gewend ben....pffff.)
'Oke. Ff niet aan denken!!! We lossen het zo wel op! Eerst feest vieren'.... ik hoor het mezelf nog denken...
Om 18:15 zou de bus vertrekken maar om 18:30 stonden we nog stil omdat we iemand miste. Achteraf hadden we gewoon moeten vertrekken, reden van te laat komen was omdat meneer ff de voetbalwedstrijd af wou kijken. Pffff. Voor straf hebben we hem een groen bandje gegeven. (Kleur groen heeft betekenis dat je GEEN alcohol mag halen. Net goed. We hebben ook niks gezegd,  hij zou er daar ter plekke wel achter komen haha)
Eenmaal aangekomen op het feest zat de sfeer er al goed in. Het eten was uitstekend! Je kon alles drinken wat je wou,  de DJ draaide perfecte muziek en zelfs een optreden van Ogene deed de halve zaal doen gillen. Zelf ben ik niet zo fan van hun,  maar vond het leuk om te zien dat het werk wel heeft uitgepakt. De prijs voor beste afdeling ging helaas aan mn neus voorbij. In mijn vorige dagboekje (Feest of Drama?) had ik al verteld dat ik die bui al zag hangen. Dat is dus uitgekomen....super balen! Geloof me, ik voel me er nog zwaar klote over! Maar goed....het is gebeurd en de tweede plek pakken is ook vrij knap.
Goeie reden om volgend jaar weer flink ons best te doen! Al is het alleen maar om weer zown feestje mee te maken! Ik vond het werkelijk geweldig!
(Het feit dat ik de hele avond giga sjans had van een jongen hielp ook wel mee hoor! Ondanks dat ik al bijna 6 jaar met mn partner ben is het toch altijd een goed gevoel als je merkt dat je nog goed in de markt ligt knipoog )

Geslaagd feestje dus!

Het drama van dit verhaal?... Oh ja..., 
Ik heb natuurlijk wel in mn vrije tijd weer van alles moeten regelen qua werk. Meisje dat zich ziek meldde stuurde dezelfde avond nog dat het allemaal wel mee viel uiteindelijk maar dat ze wel van de dokter rustig aan moest doen. Yeah right!....Daar zijn we dus helemaal klaar mee!! Ik ben benieuwd hoe ik morgen de afdeling aantref. Uiteindelijk heeft niemand gewerkt dus er ligt morgen wat achterstallig werk voor me! Bah bah! en als klap op de vuurpijl is vriendlief net door de bank gezakt OK! super handig! NOT bah! Wel meteen nieuwe bank besteld. wel leuk......., maar zware domper voor je bankrekening!

En by the way.....,  waar blijft die zomer nou eens?cool!
26 jun 2016 - bewerkt op 26 jun 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van PoesEnKat
PoesEnKat, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende