Het doet pijn en ik weet niet wat ik moet doen.

Het is moeilijk en het doet pijn maar toch heb ik het gedaan.

Een jaar geleden kwam ik een jongen tegen, we werden hele goede vrienden en na een poosje ook wat meer.
Maar nooit was het officieel want ik dealde met een heleboel shit en hij ook.

Hij brak mijn hart toen hij uit het niks een vriendin kreeg, de maanden dat hij met haar had stortte ik helemaal in en nog nooit had ik me zo beroerd gevoeld.

Maar het ging uit en hij kwam terug in mijn leven, dingen gingen verder waar we gebleven waren tot dat ik erachter kwam dat hij weer met een ander meisje bezig was. Uiteindelijk werd dat toch niks en again gingen we verder als daarvoor.

Alleen weer kwam ik erachter dat hij met ander zat, deze keer was ik er klaar mee en ik confronteerde hem ermee. Hij werd boos en ging er meteen vanuit dat ik niks meer met hem te maken wilde hebben. Dagen gingen voorbij en we spraken niet.

Gisteravond kreeg ik een berichtje van een vriendin met een screenshot: Goh is dit niet die ene jongen waar je soort van relatie mee hebt. Hij zit op Tinder en was aan het flirten met mijn beste vriendin.

Nu denk je misschien wat een asshole waarom boeit het je nog. Maar hij was de eerste jongen van wie ik hield. Hij was de gene die voor me klaar stond als ik weer paniekaanvallen had of weer last kreeg van mijn depressie. Hij was de gene die me bij elkaar hield waneer ik niet meer wist of ik dit nog wel langer aan kon.

Hij was mijn wereld en nu is hij weg en ik weet niet wat ik moet doen.

Ik weet dat het nooit iets kan worden, helemaal niet na wat er gebeurd is maar dat maakt de pijn in mijn hart niet minder erg.
02 jul 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van punkrocklife
punkrocklife, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende