Heartbroken

Hallo mensen,

2 dagen geleden had ik een feestje met 7 mensen bij mij thuis. Het was achter in de tuin op de veranda. Ik en mijn beste vriendin zaten op een bankje met een warmtelamp ernaast. Mijn crush, laten we maar Tim zeggen, had het ontzettend koud, dus mijn beste vriendin, laten we haar maar even Anna noemen, nodigde hem uit om op de bank te komen zitten. Dus hij komt naast haar zitten. De line up is nu dus: Tim, Anna, ik. Op een gegeven moment maakt een iemand de grap dat hij gewoon super subtiel (niet dus) zijn arm over haar heen moet slaan. Dat doet hij.

Naarmate de tijd voorbij gaat, gaan ze steeds meer knuffelen. En ik zit daar te third-wheelen in de hoek. Er zat daar namelijk zeker wel wat tussen hen. Het zou me niks verbazen als ze een relatie krijgen. Ze zijn de hele tijd aan het snappen. In de groepsapp reageert hij altijd op haar. Ze lachen altijd om elkaars grappen.

Anna weet niet dat ik een crush op Tim heb. Ze heeft dus ook geen idee dat ik dit klote vind. En begrijp me niet verkeerd, ik gun het haar volledig om een relatie met een leuke jongen te krijgen, maar waarom nou hem.

En nu ben ik heartbroken en sad. Ik luister Don't cry for me Argentina op repeat. Ik weet het, ik ben triest. Maar morgen is het afgelopen. Ik heb mezelf nu 2 dagen gegeven voor liefdesverdriet en gejank. Morgen ga ik een geweldige outfit aantrekken, blij zijn en gezellig shoppen met Anna.

Doei doei verliefd
23 okt 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Rexxae8
Rexxae8, vrouw, 19 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende