Geschiedenis

Ja. Dat ga ik morgen lekker verneuken.
Yeahbaby!
Ik denk dat dit m'n eerste onvoldoende ooit voor Geschiedenis gaat worden, want ja. Die VOC is niet echt mijn ding en ben natuurlijk weer te laat begonnen. Ofnee, dat is het niet eens. Ik ben wel op tijd begonnen, maar dat maakt bij mij niet zoveel uit, ik krijg het nooit van m'n leven een keer op tijd af!

Oh WERELDNIEUWS:: Ik heb mn duits NIET, nee NIET verneukt vandaag! Geen idee hoe ik dat heb gedaan. Nou eigenlijk wel, ik ben een goede gokker. Dat is echt zo, ik gok namelijk altijd, nou bijna altijd, goed. En ik had het gewoon te pakken. I don't know, maar volgens examen.nl heb ik tussen de 5.6 en 7.6 dus dat is in ieder geval binnen!
Eco ging wel kut vandaag, ik zag de eerste vraag en dacht echt van uhh sorry? Maar wonderboverwonder heb ik op mn strengst de punten uitgerekend en kwam ik op een 4.8 tot 6.8 en dat is mooi, want ik had maar een 3.8 nodig dus erg vrolijk

Ben alvast geslaagd voor Nederlands, Eco en Duits. Of hoop ik tenmiste.
Nu maar weer verder met die rot VOC en alle vreemde namen die daarbij horen en de Schoolwetten die allemaal op elkaar lijken en ja.

Ik ga weer verder dus!
21 mei 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Annz
Annz, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende