Geld challenge dag 23 en 24

Ik moet echt aanwennen om dagelijks te schrijven. Al had ik er gisteren een goede reden voor dat er niets werd geplaatst. Eerst zat ik op mijn werk, daarna snel gegeten om door te gaan naar de schrijfclub, met als doel te werken aan de laatste kleine dingetjes van ons boek.

Er was een nieuw lid bij de schrijfclub, en het was eigenlijk supergezellig. Daardoor weinig gedaan en later thuis dan ik wilde, dus thuis vrij snel door naar bed gegaan. Moest immers vanochtend vroeg op voor de netwerkgroep.

Vanochtend genetwerkt dus. Iedereen voor de camera getrokken, om zo een leuk filmpje te produceren. Die moet ik vanavond editten en dan gaat hij live. Feit dat ik de LinkedIn-pagina beheer van de netwerkgroep, is een goede manier om te laten zien wat ik allemaal kan op het vlak van social media. Ik pak dus ook gewoon de kans om soms ook video's te maken en daarin mijn vaardigheden ook weer te verbeteren. Erbij opgeteld gaan alle ondernemers die naar die netwerkbijeenkomsten komen, mij koppelen aan de vaardigheden die ik laat zien. Zodra zij iets met social willen, denken ze dus aan mij.

Win-win.

Werd bij de netwerkgroep ook al gevraagd voor een tekst, dus daar ga ik volgende week voor zitten. Mogelijk levert dat een extra betaalde klant op.

Er begint dus beweging te komen.

Nu zit ik even op kantoor op mijn nieuwe werk, kan niet veel, zit te wachten op mijn werkgever, dus dacht: schrijf hier een stukje. Maar ook bij dit werk liggen er genoeg mogelijkheden om gezien te worden. Deze eigenaar wil juist dat ik meer voor elkaar ga krijgen met mijn bedrijf en zal meekijken naar mogelijkheden.

Vanmiddag zit ik met een webmaster en mijn collegaatje. Zij wil mogelijk zelfstandig worden, en haar werkzaamheden sluiten perfect aan op die van mij. Ze is laatst al meegeweest bij de netwerkgroep als inspiratie en waarschijnlijk kan ze dit weekend nog haar eerste klus krijgen van de webmaster in kwestie. Geen idee of ze dit weekend tijd heeft, maar dit is wel een geweldige kans voor haar. Het zou tof zijn om ook met haar in de toekomst vaker samen te werken.

De kaarten zijn momenteel goed geschud voor me. Nieuw boek in de maak, meerdere potentiële nieuwe klanten, meer zichtbaarheid en straks ander werk dat me meer energie geeft. Hoop dat het financieel straks een stuk minder stressvol gaat worden.
24 jan 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Nightdream
Nightdream, vrouw, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende