geen verjaardag gevoel.

als iemand die nooit echt fan is geweest van haar verjaardag is volgende week maandag weer een dag waar ik niet naar uitkijk...

mensen om mij heen willen zo graag dat ik het vier. ´doe iets!´ ´ga uit!´
alleen hoe leg je iemand uit dat je verjaardag je eraan doet denken dat jij de kerst op de taart was van je ouders hun vechtscheiding.

ik was heel jong toen mijn ouders de dag voor mijn verjaardag knallende ruzie kregen, ik denk er niet graag aan terug maar het was de eerste keer dat ik een paniekaanval had gehad, zelfs in mijn kamer kon ik het geschreeuw maar al te goed horen.

ik hoop nooit op een speciale dag want ik weet dat ik elke keer teleurgesteld word. op een gegeven moment ben je daar toch klaar mee weetje.

er zijn meerdere jaren geweest dat mijn eigen familie vergat dat ik jarig was. dat deed wel pijn.

na de ruzie voor mijn verjaardag had ik besloten dat ik mijn verjaardag niet meer ging vieren. dit wordt het 9de jaar dat ik niks doe. en ik mis het niet. het is gewoon maar een dag.

en dat vertel ik mijzelf elke keer weer, het is gewoon maar een dag. alleen het kleine meisje van 10 had het anders gewild, zij zou willen dat ze elk jaar weer een feest zou geven. dat ze geen paniek aanvallen kreeg door de ruzie en het geschreeuw, dat kleine meisje van 10 had het zo anders gewild.

het is jammer dat ik haar teleurstel maar op een dag hoop ik dat ik met plezier een jaar ouder word. maar voor nu is mijn verjaardag gewoon een dag.

niks meer, niks minder, gewoon een normale maandag.

aging kisses and back pains - Mydream
18 jan 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van mydream
mydream, vrouw, 20 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende