Geachte ex-gedeporteerde.

Geachte gedeporteerde.

Geachte gedeporteerde.,
Volgens onze administratie hebt u of in de tweede wereld oorlog voor ons gewerkt of bent u de nabestaande van een gedeporteerde. Voor het geval dat u zich dat niet meer kan herinneren, wij waren toen dat land met een driftige leider, iets kleiner dan gemiddeld, snorretje, maf kapsel en hij schreeuwde als maar ‘nein, nein, nein’. Hij zei een hekel te hebben aan moderne kunst en liet het verbieden, maar legde in het geheim wel een privé collectie aan. Hij had een grootse politieke ambitie en het beste voor met het rasechte, pure Duitse volk. In de kleine lettertjes op de achterkant van deze brief kunt u lezen hoeveel miljoen mensen er door zijn handelen zijn gestorven.

Aangezien wij, als Duitsland, 60 jaar na de oorlog toch een beetje de reputatie houden van het agressieve, geestelijk instabiele, onbetrouwbare buurjongetje, besluiten wij deze reputatie gewoon waar te maken! U, of uw vader/moer of opa/oma heeft namelijk in ons land gewerkt, onder dwang van executie. En wat blijkt nu? Ze betalen helemaal geen belasting over het pensioentje dat ze nu hebben! Wij, de belastingdienst van Duitsland, vinden dit eigenlijk niet kunnen. Het mag dan wel zo zijn dat men bij ons tegen hun zin in, onder slechte omstandigheden, gedwongen met de dreiging van de doodstraf heeft moeten werken, toch willen wij die belasting centjes zien. Onder aan de brief vind u een acceptgiro met het rekeningnummer van de Deutsche Belastingdienst. De hoogte van de af te geven belasting kunt u op de website berekenen.
Met vriendelijke groeten,

De Duitse Belastingdienst.


Ps. De Deutche Bahn wilt u graag laten weten dat ze in 60 jaar flink vooruit zijn gegaan. Er zitten nu stoelen in de wagonnen, de conducteurs mogen geen dodelijk geweld meer gebruiken en niemand hoeft gedwongen mee.



Veel meer kan ik me niet voorstellen bij de brieven die sinds kort op de matten vallen van ex-dwangarbeiders -of hun nabestaanden- van het nazi regime in de tweede wereldoorlog. Duitsland heeft de clownsbroek aan getrokken en is belasting gaan heffen over de pensioentjes van deze mensen,

Dwangarbeiders moeten belasting betalen


Leg hebben ze wel. Ik zou zeggen: NATO, gooi plat die zooi!

Cheers,

Joint.
22 nov 2011 - bewerkt op 22 nov 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Joint
Joint, man, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende