Gaat goed

Jee dit klinkt misschien heel raar maar het gaat goed met mij. Vrijdag had ik een beroerde dag maar gister en vandaag voelde ik me echt goed, dit komt waarschijnlijk omdat de chemo mijn leukemie cellen aan het doden is en ik nu even een tussen fase heb omdat ik al heel ziek was voordat ik opgenomen was en er nu wat aan gedaan word heb ik even een paar goede dagen…

Heel weinig last van misselijkheid.. er was gister avond alleen even paniek rondom mijn infuus omdat ik steken kreeg bij mijn infuus (wat bij mijn hart zit) dus dat was even schrikken maar volgens de dokter ziet het er allemaal netjes uit..

De bijwerking waar ik me het meest aan stoor is dat ik mijn geur en smaak kwijt ben… alles smaakt en ruikt chemisch, zelfs Pim ruikt niet meer naar zichzelf (nou ja dat zal hij wel doen) maar mijn neus beleefd dit anders, tis heel naar om zijn vertrouwde geur ‘kwijt’ te zijn. Dit zal gelukkig na de chemo wel weer terug komen..

Verder zijn alle zusters enorm trots op mij omdat ik het zo ‘goed doe’.. en ook dat geeft mij weer extra kracht om te proberen zoveel mogelijk op deze voet door te gaan.. Ik ben er ook echt van overtuigd dat als ik zelf sterk blijf ik meer kans op overleven heb, de zusters zijn wel streng en willen niet dat ik ‘te sterk’ blijf omdat de kans op een depressie na mijn ziekte dan te groot gaat worden (ja waar je allemaal al geen rekening mee moet houden) Zelf denk ik ook wel dat het grootste verdriet van mijzelf nog moet komen en ik denk dat dat op het moment gaat zijn dat ik mijn haar verlies, gewoon omdat kaal worden DAT is mijn beeld bij kanker.

Tja en dat infuus in mijn lichaam, die zonde voeding, het feit dat ik in een ziekenhuis lig… dringen nog niet zo door dat ik echt kanker heb. De obsessie is nu mijn geur en smaak! Groms!

Dan nog even wat leuks voordat ik ga slapen… Vanuit mijn ziekenhuisbedje heb ik uitzicht over de stad van Den Bosch (jeuj) en daar is het kermis nu en er staat zo’n mega hoge zweefmolen nu had vanmiddag mijn zusje en een vriendinnetje daar vanuit al gezwaaid (en het was goed zichtbaar vanuit mijn kamer) en vanavond zou één van mijn vaste verpleegsters naar de kermis gaan en zij had beloofd even te laten weten zodra ze in de zweefmolen ging… Na rond half 11 kwam een andere verpleegster even zeggen dat zuster Hanneke in de zweefmolen ging dus heb ik even met haar gezwaaid! Hoe leuk!?

Goed genoeg voor nu ik ga lekker slapen….
24 aug 2008 - bewerkt op 28 aug 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lara
Lara, vrouw, 123 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende