Examens.

Bleh, ik wil niet meer.
Ik kan me gewoon niet concentreren, mn concentratie pijl is echt DIEP onder de nul gezonken. Juist nu het zo belangrijk is dat ik iets ga doen, doe ik gewoon niks. Ik zit alleen maar naar mn boeken te kijken en te zeiken dat ik geen zin heb terwijl ik dan misschien net 2 bladzijden heb gelezen.

En nu net sinds een halfuur ben ik opeens bang. Ik heb nooit stress, maar dan echt nooit! En nu zie ik me daar opeens zo zitten, in die gymzaal. En stel je voor; straks weet ik niks meer? Weet ik woensdag niet meer hoe je ookalweer een samenvatting moet maken! En Geschiedenis, bah ik weet nog niks van die kut VOC en tekenen, jeezus hoe saai kan een vak zijn? En economie, haha, daar begin ik niet eens over. Al die grafieken en lijnen en weet ik veel wat. Ik word al duizelig als ik er alleen maar over praat!

Oke ik houd op, ik maar mezelf helemaal gek terwijl ik er toch niks aan kan veranderen. Ik moet het gewoon gaan doen! En gelukkig sta ik er goed voor, en moet ik om te zakken eigenlijk alleen maar 3en halen, maar stel je dan voor dat ik n black out krijg? Oke, I'll shut up gaap!
14 mei 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Annz
Annz, vrouw, 35 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende