Een nieuwe beleving voor mijn vriend en mij

18+ verhaal
Ik ben nu 2,5 jaar samen met mijn vriend en na ongeveer een jaar ging er bij mij een idee in m'n hoofd spelen. Ik was al wel vaker benieuwd hoe het zou zijn om intiem te zijn met een vrouw. Ik heb vaker die fantasie:en gehad en ik voelde me daar dan ook altijd heel goed door.

Al redelijk vroeg in onze relatie heb ik aan m'n verteld dat ik wel eens gevoelens voor een vrouw had gehad, maar daar nooit wat mee had gedaan, omdat ik dat nooit had gedurfd en dat er daardoor nooit van is gekomen. Maar omdat ik deze wens had, begonnen we er wel vaker over te praten. Eerst gaf mijn vriend aan het nog niet echt een goed idee te vinden, want zou dat wel goed gaan, een extra vrouw erbij en zal ik niet merken op dat moment dat ik eigenlijk lesbisch ben. Door er samen over te praten en fantaseren, merkten we dat we het idee steeds leuker gingen vinden en besloten iemand erbij te gaan zoeken. Dit werd best wel een, vooral voor mijn idee, lange zoektocht met een paar teleurstellingen.

Maar nu ongeveer een maand geleden hadden we een leuke match met wie het goed klikte en die ook echt leek te zijn wie ze zei dat ze was. Daarom spraken we eerst af in een restaurantje, kijken of ze in het echt ook leuk en gezellig was en of de klik er dan ook zou zijn.
Die bleek er te zijn! We zaten tot 12u, dus tot sluitingstijd en het was geen moment awkward geweest of wat dan ook. Dus eigenlijk waren we er van overtuigd dat we nog wel een leuke avond met haar wilden en stuurde haar gelijk nog een appje of zij het ook zo had ervaren.
En nu 2 weken later kwam ze langs bij ons thuis. We hadden de hele slaapkamer al netjes gemaakt, en ik was al de hele dag heel erg gespannen.
Toen ging de bel, en stond ze in hele sexy lingerie voor de deur. Op dit moment besefte ik nog meer dat ik vandaag gewoon een trio zou gaan hebben. We hebben eerst met z'n 3en gegeten en toen zijn we wat spelletjes met opdrachten gaan doen om in de sfeer te komen.
Tijdens deze opdrachten, kwam het moment dat ik met haar zoende, dat was al een heel leuk begin. Ik vond het ook zo leuk dat ik merkte en ook later hoorde dat m'n vriend het heel erg opwindend vond om te zien. Later kwam ik wat meer los, deden we wat meer kleding uit en hebben we tot diep in de nacht heel veel plezier met elkaar gehad. Ik heb haar hele lichaam helemaal ontdekt en zij dat van mijvrolijk
En het allerfijnste is nog dat we er na afloop ook allemaal een super goed gevoel over hebben. We hielden rekening met elkaars grenzen en we hebben goed gekeken of iedereen het naar zn zin had. Dit zorgt ervoor dat we nu al weer ideeën hebben voor volgende afspraakjes!knipoogerg vrolijk
19 aug 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van juuudt
juuudt, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende