een berichtje naar de hemel

Lieve pap,

Vandaag een berichtje naar jou, naar de hemel. Ik hoop dat je daar ook een troon hebt, waar je lekker op zit te kijken naar wat wij allemaal doen. Mama doet haar best haar verdriet te plaatsen, maar ze zet het ook een beetje in een hoekje. Ze mist je enorm pap, en ik ook. Laatst zat ik even alleen thuis, en heb ik jou even bij me gepakt. Even een beetje gepraat tegen je, hoeveel ik je mis, en die stomme gesprekjes die we dagelijks voerden.
Ik zou er zoveel voor over hebben om nog even met je te kunnen praten.. Al is het maar een simpel hoi, om even het geluid van je stem te kunnen horen.
Morgen komt mama naar ons toe, om te logeren. Ze heeft laatst jouw kleding en schoenen in een koffer gedaan, en de schuur opgeruimd. Het is misschien stom, maar dat deed mij heel veel. Het maakte best veel verdriet in mij los, en dat heb ik ook gezegd. Ik neem het haar niet kwalijk, want ze is nou eenmaal een opruimerig type, en het was ook te confronterend om steeds jouw spullen te zien hangen in de kast.

Toen wij er de laatste keer waren ben ik naar jouw kamer gelopen, om met mijn ogen dicht jouw geur in me op te nemen. Het geeft mij een warm gevoel, en even voelt het ook of je dan naast me staat. Maar pap wat doet het pijn als ik mijn ogen open doe en je bent er niet.

Grace zit nu op de bank tv te kijken, en ik zit verscholen achter de laptop stilletjes mijn tranen weg te vegen. Ik wil helemaal niet zo verdrietig zijn pap, want ik weet wat jij gezegd zou hebben. Kop op, je moet door. Je hebt je hele leven nog voor je. Ja pap, ik weet het, maar..

Ik hou van jou en ik mis je.

Groetjes van hier..

Send to heaven.
26 jan 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BrownieB83
BrownieB83, vrouw, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende