Dierenarts kosten voor Misty

Geen kat die bij mij in huis is, maar toch even hier onder de aandacht brengen...

Hoi, ik ben An en ik ben deze actie gestart voor onze kat Misty. Zij is een voormalig grieks straatkatje die na een ernstig ongeval in Griekenland van straat is gehaald. Daar is ze opgevangen, verzorgd en hersteld.

In maart van dit jaar hebben wij haar geadopteerd en leek alles goed te gaan en leek ze haar draai goed te kunnen vinden.
Helaas ging het sinds een week of 2 niet lekker met haar, ze at minder en trok zich steeds vaker terug op stille en rustige plekjes in huis. Vorige week maandag zijn we voor het eerst met haar naar de dierenarts geweest, en bleek ze een flinke verstopping in haar darmen te hebben. Na eerst medicatie te hebben geprobeerd, is in de, afgelopen week in meerdere sessies, haar darm leeggehaald. In eerste instantie leek alles in orde en is er vooral naar de inhoud van de darmen gekeken, of daar geen vreemde voorwerpen in zaten. Dit was niet het geval (gelukkig) Nadat de foto's nogmaals zijn bekeken, blijkt dat een breuk in haar bekken, nooit goed is geheeld, waardoor het uiteinde van de darm als t ware dichtgeknepen wordt en waardoor Misty haar ontlasting minder goed kwijt kan. Door de stress van de vlucht, nieuw huis met nieuwe huisgenootjes, ander voer heeft dit allemaal meegewerkt aan de verstopping die ze nu heeft gehad.

De verstopping is voor nu opgelost, ze krijgt pijnstilling, antibiotica en laxeermiddel en we moeten haar goed in de gaten houden.

En zoals zoveel mensen in de huidige tijd, zijn ook wij beperkt in onze financiële middelen, en ook de verzekering dekt helaas niet 100% van alle kosten.

En daarom heb ik toch ook maar de stoute schoenen aangetrokken, de drempel overgestapt en ben deze actie gestart. Alle beetjes helpen en met elk bedrag zijn we blij en super geholpen!
Meer lezenhttps://www.gofundme.com/f/dierenarts-kosten-voor-misty?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer
30 nov 2023 - bewerkt op 01 dec 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van freebird
freebird, man, 11 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende