Denk ik te veel aan mijzelf?

De vraag die de afgelopen dagen rond dwaalt in mijn hoofd is 'Denk ik teveel aan mijzelf?'
Ik heb het erg druk met school namelijk, en toen kwam de ziekte van pfeiffer plus hart klachten ineens om de hoek kijken. Door de ziekte van pfeiffer nam mijn energie en levens lust erg af, en sliep ik veel. Waardoor ik weer achter begon te raken met school, etc de problemen bleven zich opstapelen.
Nadat ik hier allemaal was achter gekomen, had ik tegen de bazin van mij vertelt dat ik nog maar 1 x in de week kan werken van plaatst 2, omdat ik het druk met school heb en een gedeelte van een basketbal club leidt, en dus elke week twee x een groep van vijftien kleine kinderen moet voorzien van een erg leuke training.
Mijn bazin was er mee akkoord gegaan, idem met het feit dat ik van het zomer 4 week op Schiermonnikoog ga werken.
Toen ik van de week niet een tweede x kon gaan werk waar ze erg naar verlangde was ze erg boos geworden, ik dacht dat komt vast door de stress. En toen ik afgelopen week haar weer niet uit de brand kon helpen heeft ze mij ontslagen en gezegd dat ik niet een hart voor de zaak heb. En dat terwijl ik alles in overleg heb gedaan en al 3 jaar me vol inzet voor het restaurant , maar dit jaar gewoon wat minder. Nu kreeg ik allemaal boze worden naar mijn hoofd geslingert over het feit dat ik alleen maar aan mijzelf denk etc.
Dat zet je natuurlijk aan het denken, ik werkte het hele jaar 1 x per week en ik heb vaak op een zaterdag de keuze uit twee feestjes en dan kies is vrijwel altijd de feestjes van de mensen die ik aardiger vindt. En verander vaak plannen zodat ik met meer vrienden wat op een dag kan doen.
Maar maakt dat mij dan een persoon die teveel aan zichzelf denkt?
19 jun 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van maaikiemaaike
maaikiemaaike, vrouw, 23 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende