De foto

Ik ging vandaag ook naar buurthuis om muziek te spelen. Het was leuk geweest en ik kan niet anders zegen dat het bevalt me heel goed. Toen ik binnen was, kreeg Ik een kop thee geschonken. En daarna ging ik een plekje zoeken om het te drinken.
Een oude vrouw die naast mij zit, zei ik wil weten wie naast mij zit. Ik kijk naar haar, en ze glimlach en zei oo de muzikant. “Heb je de foto’s gezien” vroeg ze. Welke foto’s zei ik
De foto’s van de vorige week, kijk daar is de fotograaf.
Aan de andere kant van tafel zag ik een vrouw foto’s aan het kijken.
En ze zei tegen mij. Je staat ook in de foto. En man die naast haar zat zei
Heel mooi foto van jou heb ik gemaakt. Toen ik dit hoorde, werd ik echt nieuwsgierig.
Even later kon ik de foto’s bekeken . Ik was heel erg nieuwsgierig, want ik wilde mijn foto zien. En het was de laatste. Mijn foto achter het keyboard en ik was aan het spelen. En de fotograaf zie, als je die wilt hebben, dan hoor ik van jou.
Ik zeg nee dat wil ik niet

Even later beginnen we allemaal met het spelen. En er komen nog meer mensen bij. Sommige zingen en dat zijn meestal de vrouwen. En dan gingen we aan de slag met zang. Ik hoor iemand zei we beginnen vandaag met nr 1. Het was leuk geweest. En ik werd meer enthousiast door de zang.
En ik hoor een liedje dat zegt.
Je bent oud
Het leven is moeite waard. En dat sprak mij erg aan.
En onderweg dacht ik aan dat liedje, en ik zing met het liedje mee. Het leven is moeite waard met ALL verdriet en gelukkig. Dat wou ik vandaag zegen.
01 mei 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van fama
fama, man, 0 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende