Dag 1: kutweekend

Gisteren niet geschreven, dus vandaag maar wat langer. Ik ga vanaf nu wel proberen om elke dag te schrijven, daarom begin ik nu met dag 1.

Het is weer een weekend zoals altijd. Ik doe het hele weekend niks en op zondagavond zit ik helemaal in de stress, omdat ik dan al mijn huiswerk nog moet maken. Omdat ik die stress ga ik dan juist andere dingen doen. Voor de dingen die moeten gebeuren vlucht ik. Ik vraag me af of ik het ooit eens slim zal gaan aanpakken om een kutweekend te voorkomen.

Ik merk dat mensen het raar vinden als ik met iemand ga afspreken via internet. Ik heb op een forum gevraagd of iemand tips had voor me, maar het enige wat ik krijg als antwoord is dat ik moet oppassen en eigenlijk niet moet afspreken. Maar ik snap niet waarom je ik niet moet afspreken. Ik ken hem nu al een half jaar echt goed. We beginnen het ook steeds meer over gevoelige dingen te hebben. Ik heb echt het gevoel dat ik mezelf kan zijn bij hem. Waarom zou ik er dan niet op gokken om met hem af te spreken? Ja tuurlijk het kan zijn dat hij me gaat verkrachten in het ergste geval. Maar ik spreek daarom ook af op een drukke plek. Dan kan hij niks doen wat ik niet wil. Ik ben wel verliefd op hem, dus als hij mij zou gaan zoenen, zou ik het niet erg vinden. vrolijk Doordat ik verliefd ben, zie ik de gevaren misschien niet. Maar ik denk dat je soms gewoon risico's moeten nemen in het leven.

Thuis zeggen ze vaak tegen mij dat ik overal negatief op reageer, maar ik zeg gewoon wat ik denk en hoe het is. Ik kan er niet zo goed tegen als ze vinden dat ik negatief ben en dan word ik boos. Soms word ik zelfs agressief. Gelukkig heb ik genoeg zelfbeheersing anders had ik allang iemand in elkaar geslagen. Misschien is kickboksen een idee om van mijn agressie af te komen. cool!

Nu dan toch maar proberen te beginnen met mijn huiswerk om te veel gedoe vanavond te voorkomen.
Iedereen fijne dag nog!OK!
11 okt 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van meloenx
meloenx, vrouw, 23 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende