Afleiding

Gisteren was na zijn werk me liefje naar me toe gekomen, dat was wel fijn. Samen all you need is Love gekeken en kibbeling gegeten.

Gister avond me eerste pammetje genomen. Ik moet zeggen dat ik er weinig van merkte. Ik neem ze wel maar het effect is niet echt voelbaar.

Vanmiddag komt me vader langs en gaan we even in de stad een bakkie doen. Wel fijn die afleiding.

Ik voel me nog steeds flink klote. Morgen is het oudjaar waar ik best tegen op zie. Nog steeds kan ik mezelf moeilijk vermaken. Ik kijk nu de serie Swanenburg op de npo. Maar blijf het lastig vinden om lang tv te kijken omdat ik me niet kan concentreren.
Ik probeer per dag te bekijken wat ik kan doen om afleiding te zoeken van me donkere gedachten. Als ik te ver vooruit kijk voel ik de moed in me schoenen zinken.

Ik baal er van dat ik me zo klote voel. Ik denk dat ik volgend jaar toch ga aankaarten of er nog verbetering mogelijk is voor me depressie. Ik slik nu mirtazapine misschien een andere anti depressiva proberen. Licht therapie, ketamine, ect therapie er bestaan zat mogelijkheden om een depressie te verlichten.

Ik lig nu in bed, te wachten op me vader. Ik probeer tevreden te zijn met kleine dingen. Vandaag toch weer opgestaan, aangekleed, tanden gepoetst, ontbeten. Elke dag gaat vanzelf voorbij.

Fijn weekend iedereen. verliefd
30 dec 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BorderlineIris
BorderlineIris, vrouw, 1 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende