Aan: Mijn beste Vriendin


Dear G,


Ik kan het bijna niet geloven dat ik iemand ken zoals jij, in de niet makkelijke periode ben jij er voor mij geweest en daar zal ik je altijd dankbaar voor blijven. Ik gun jouw serieus het beste in het leven vrolijk jij bent mijn grote voorbeeld op zakelijk en ook vriendschappelijk gebied. Je gunt anderen meer het geluk dan dat je het jezelf gunt, je bent een persoon met een mooi karakter. verliefd

Friendship so pure that we make matching appointments hahaha.... Amazing wat er vandaag gebeurde.

Je had mij verteld dat jij in de middag in de gym zou zijn rond een uur of 2. Dus ik verzette mijn zakelijke afspraak naar half 5 zodat ik jouw nog even in de middag kon zien. Je zou in de late middag namelijk naar je moeder gaan.

Krijg ik later van jouw een smsje dat je om half 5 in de Gym zou zijn, je had de afspraak met je moeder verzet. Zodat je op de normale tijdstip in de gym zou zijn erg vrolijk Het werkte dus niet want mijn zakelijk afspraak had op dit ogenblik even voorrang vrolijk Ik kwam aankakken om half 7, toen was jij al naar huis gegaan om het weekend in te luiden met je partner onder genot van een grote bak pistache ijs. Morgen heb je je dagje samen met hem waardoor ik je weer niet zie, maar dan zie ik je zondag weer vrolijk

a.s. zondag heb ik namelijk groot nieuws, Ik weet niet hoe ik het je zal vertellen het is aan de ene kant positief en negatief.

Het positieve nieuws is . Dat ik ben aangenomen als business manager in het Accounting team erg vrolijk erg vrolijk erg vrolijk Ik kreeg het in de ochtend meteen te horen dat ik het zou worden, omdat ik van mijn manager te horen kreeg dat ik a.s. maandag zou ingewerkt worden samen met nog een andere dame die samen met mij verantwoordelijk zal zijn voor Finance India, en Poland.

In deze functie zitten voor en nadelen, Voordeel ervan is dat ik bijna 1K erop voorruit ga kwa salaris. Ik moest even slikken om dit te beseffen. Nadeel ervan is dat het een tijdelijk projectje zal zijn van een half jaar, maar dan heb ik het wel ervaren om te zien hoe het nou is om manager te zijn.

Ik heb het net gered.. Nog manager zijn voor mijn 28ste vrolijk

Ik had mixed feelings in de ochtend, best wel fijn die job. Maar de locatie is wat minder, ik zal daardoor een extra uur moeten reizen. Waardoor ik laat thuis zal komen en zal sporten op andere tijden. We hadden nog een lunchdate geplant in de eerste week van december maar die kan even niet door gaan omdat dit prioriteit heeft.

Ik mis je eigenlijk nu al ,terwijl ik je zondag nog zal zien in de gym.... en daarna zal ik je nog wel zien.. maar dan weer op een zondag. Ons contact word dan i.p.v 6 dagen in de week in de gym. Maar 1 dag in de week in de gym.
Dit is even voor tijdelijk zo en daarna zie ik dan wel weer.

Onze vriendschap betekend veel voor me, ik hoop dat we dit zo kunnen voort zetten. verliefd

Alles in het leven is vervangbaar tenzij het heel erg pure and loyal is..

Pure and loyal thats who you are....verliefd
22 nov 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van misz-gucci
misz-gucci, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende