7 oktober 2018

18+ verhaal
hey,

onderwerp 1

een nieuw school jaar nieuwe kansen en dus k*t.
zoals altijd moet ik bijna leren voor me moeder in plaats van me zelf.
al zegt ze zelf van ''je leert niet voor mij maar voor jezelf'' maar als ik dan een onvoldoende haal denk ik van boeien dat komt wel weer goed, zegt zei meteen dat ik niet leer. dan zal ik nog eens wat zeggen voor duits heb ik 2 week geleerd en haal ik een 5,5 en dan leer ik 1 week en haal ik een 5,6 betekend dat niet dat ik juist NIET lang van tevoren moet leren??? en dan nog heb ik aankomende 2 week 4 van de 5 dagen en proefwerk en gaat ze me om het uur overhoren als het niet vaker is, ik krijg daardoor 10000000000x meer stress en ga domme fouten maken en dan zegt ze dat ik het anders moet doen en dan is haar manier fout en mijn manier goed.!?

onderwerp 2

vorig jaar was ik in 5 groepjes die groepjes waren: de boys, de dolle meiden, de 2e klassers met 2 1e klassers, de bitches, en de leer mensen.
maar dit onderwerp gaat over de bitches.
we waren met Daantje, Nikita, Jente en ik, maar toen kwam Noortje er bij en werd Nikita volledig ge negeert en er uit gegooid. dit jaar kwam Cherelle er bij en ben ik er dus fk hard uit gegooid en wordt nu dus ge negeert en heb ik niks meer te zeggen. dat is niet het grootste probleem ik wordt door mensen gehaten omdat ik druk ben....
ik ben druk als ik het leuk of gezellig vindt hoe rustiger hoe k*tter mensen weten dit niet van me zelfs mn pleegmoeders.
ik wordt door mensen aan de kant gezet en voor gek gezet ik weet het echt niet meer hoe ik uit deze put kom!


plse help me

xoxo ashh



07 okt 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van xoxoaxoxo
xoxoaxoxo, vrouw, 19 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende