29-05-2023

Wat maakte me vandaag boos?
Het is vandaag best een mooie dag. Gisteren een leuke dag gehad met Springbreek festival en ik krijg dan het idee dat mensen me wel mogen en dat geeft me een gelukkig gevoel.
Ik baal van de pijn in mijn arm. Gisteren een keer meegedaan met gek doen op het springkussen en ik moet daar dan meteen weer voor boeten. Ik voel mijn elleboog weer en mijn nek en schouders.
Ik ben bang dat mijn arm nu weer erger wordt en ik er daardoor nog langer mee ga lopen. ik ben er klaar mee. Wil gewoon alles kunnen doen zonder rekening te hoeven houden of me in te moeten houden. Ik ben echter bang als ik me niet aanpas, dat ik dan nog veel langer met lichte pijnklachten loop en ik wil juist pijnvrij zijn. Ook gisteren bij het festival heb ik erg last van mijn rug. Ik moet dan af en toe gewoon echt gaan zitten en krijg dan echt een golf van verlichting over me heen. Waar komt die pijn vandaag? Waarom voel ik dit terwijl ik eigenlijk wel het meeste kan. Moet ik wel of niet gewoon doorgaan. Moet ik oppassen? Moet ik juist meer bewegen. Moet ik gaan sporten. Moet ik lopen? Ik heb geen zin. Ik wil gewoon fit zijn. Is het dom om te denken dat dat wel vanzelf komt? Moet ik toch meer gaan sporten? moet ik gaan mediteren. Ik heb er geen tijd voor. Moet ik gaan schrijven, lezen. ontspannen lezen of informatief lezen? ik wil gewoon een spelletje spelen en ontspannen. maar ik moet nog even engels. pffff leuk man.


Wat zou ik tegen diegene willen zeggen als iemand mij bovenstaand verhaal zou vertellen?
Het zal niet goed zijn om te weinig te bewegen. Probeer in ieder geval wat tijd te maken om te bewegen. Misschien morgen eens lichte bewegingen doen met rustige muziek. Waarmee je dan zowel beweging als ontspanning hebt. Proberen je gedachten te laten zijn voor wat ze zijn en meer op het moment te focussen. Op de fiets naar het werk en op tijd gaan staan op het werk.
Focus mee op je ademhaling en accepteer wat is.
29 mei 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lindasch
lindasch, vrouw, 45 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende