Profielfoto van Wildcard

Wildcard

Man
16 jaar
28 feb 2009
19 aug 2022

» Verhalen van Wildcard

I'll Show You A Place, With No Sorrow Or Pain, Where The Streets Have No Name... And When I Go There, I'll Go There With You.... It's All I Can Do...

Enfant Terrible, Rechts, Direct, Confronterend, Schenen Schoppend, Brutaal.. Hobby? De Verbolgen Linksche Gutmensch Op De Kast Jagen..


Soms is het niet een kwestie van teveel hooi op je vork, maar steek je je vork gewoon in het verkeerde hooi... geschokt

Nogal verslaafd aan Tsjechie en met name Praag... Als het even kan ga ik een keer of 4/ 5 per jaar even kijken daar.. Of gewoon ff een weekendje stappen..
Verder mag ik graag even op de latten (Skieen) staan (voornamelijk in de winter, gek he) en ben best wel lief..
Oh jah, ik ben prettig gestoord erg vrolijk

De Stier
De Stier heeft een evenwichtig karakter: hij is niet snel boos en aandacht en liefde worden door hem gemakkelijk gegeven en ontvangen. Hij is vrij meegaand. Willen mensen daarvan misbruik maken, dan hebben ze een probleem: als hij eenmaal boos is dan gaat dat niet zomaar weer over. In een dergelijke boze bui zegt of doet hij soms dingen waar hij later spijt van kan krijgen.
Hij is zeer gesteld op gemak en comfort. Hij ontspant het liefst in een omgeving, waarin hij van alle gemakken voorzien is. Als het aan hem zou liggen dan vermijdt hij moeilijke en/of spannende situaties. Hij moet zichzelf soms dwingen de meest noodzakelijke dingen te doen.
In zijn werk is hij geduldig en rustig. Hij gaat vaak langzaam te werk. Het is voor hem van belang dat alle feiten boven tafel komen. Hij is een doorzetter: hoe lang het ook duurt, hij zal de resultaten krijgen die hij wil.


Mag graag even een filmpje kijken (heb er een stuk of1000) en fotograferen vind ik ook leuk.
Ik maak met name foto's van steden (Praag), nachtfoto's en af en toe eens portretfoto's maar das niet helemaal mijn ding.. Drummen vind ik ook leuk maar doe het veel te weinig..


"Vlgones een oznrdeeok op een Eglnese uvinretsiet mkaat het neit uit in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn, het einge wat blegnaijrk is is dat de eretse en de ltaatse ltteer op de jiutse patals saatn.
De rset van de ltteers mgoen wllikueirg gpletaast wdoren en je knut vrelvogens gwoeon lzeen wat er saatt. Dit kmot odmat we neit ekle ltteer op zcih lzeen maar het wrood als gheeel."

*Mijn werk is zo geheim dat zelfs ik niet weet waar ik mee bezig ben..*

*Ik heb zoveel schijt aan alles dat ik stront tekort kom...*

*Je eigen beslissing is altijd de juiste omdat je het zelf hebt gemaakt.
Voor gedachten en ervaringen zelfde strekking...*

*De maatschappelijke ladder is voor de meeste mensen een huishoudtrapje*

*Chaos is niet erg, zolang er maar structuur in zit.*

*Alle schepselen lijden of genieten overeenkomstig de gevolgen van hun handelingen*

*De verscheidenheid die wij in deze wereld zien, is het gevolg van zintuigelijke omstandigheden.*

*Visie is de kunst om dingen te zien die onzichtbaar zijn... *

* Ik drink om andere mensen interessanter te maken..*
2093x bekeken