menu myDiary

22 december

Hey papa,
Het is bijna kerst en dan is het al een half jaar sinds dat u overleden bent. U hoeft zich geen zorgen te maken hoor, hoewel we allemaal heel verdrietig zijn kunnen we wel door met ons leven. Ook krijgen we van alle kanten hulp. We hebben heel veel kerstpakketten gekregen, ook van de kerk. Het is nu zondagavond en ik schrijf dit vanaf mijn telefoon. Ik weet dat u dat niet zou willen, en ik zit ook niet beneden op mijn telefoon, wat de jongens wel doen, maar mama zegt er niets van als we dat gewoon doen.
Ik ga waarschijnlijk in de voorjaarsvakantie naar New York papa, u wilde daar ook graag heen. Ik ga met Rob en Geb. Roel voelt zich een beetje buitengesloten, wat ik wel begrijp maar ik wil hem niet meehebben, hij vindt dst toch niet leuk, hij krijgt dan heimwee.
Papa ik mis u zo, en ik heb dan wel die gesprekken op school met De Bruin maar dat helpt helemaal niet, ik geef gewoon het antwoord dat ze wil horen. Dat heeft dan geen zin, ik weet het maar praten doet zo verschrikkelijk veel pijn. Mama is bezorgt daarom, ze denkt dat ik veel heb aan die gesprekken met De Bruin. Soms hoor ik haar tegen mensen zeggen dat ze graag zou willen weten wat er in mij omgaat. Ik zou willen dat ik het tegen haar kon zeggen maar ik ben bang voor die pijn papa.
Op school vind ik het stom als anderen over hun vader praten, ik weet dat ik ze dat niet kan verbieden, ik zeg er ook niets van maar als ze dan lopen te zeiken over dat hun vader stom deed denk ik altijd van dat u maar stom tegen mij deed, dan was u er tenminste nog. Of dan zeggen ze dat ze geen cadeautje weten voor hun vader en dan vragen ze weet jij wat ik moet kopen voor hem. NEE dat zijn mijn zorgen niet mee eh.
Papa we hebben nog elke avond bezoek. Ik wordt er afentoe gek van. Maar morgen ga ik met Wilbert die poster van Amerika van u met glas platen zorgen dat bij buiten kan hangen zonder dat hij nat en lelijk wordt.
Papa nu kerst en oud en nieuw eraan komen is het allemaal nog stommer, maar daar kan niemand iets aan doen. En wat je niet breekt maakt je sterker dus laten we hopen dat we mega sterk zijn aan het eind van de vakantie.

XXX

22 dec 2019 - 68x gelezen
MISSYA
Vrouw, 16 jaar
vorige  volgende
24 dec 2019 23:43 Aandacht
22 dec 2019 22:56 22 december
08 nov 2019 16:36 miss you dad
meer..