menu myDiary

miss you dad

hey papa,
het is 4 maanden geleden. 4 maanden geleden dat ik u s'morgens een knuffel gaf. zei dat ik van u hield. ik zou u zo graag nog een keer een knuffel geven. maar die zelfde dag kreeg u een hartaanval. ging u dood. voor altijd. mama is bezorgt om mij omdat ik niet met haar en met andere mensen praat over wat er gebeurt is. ik dacht dat dit een goed idee was misschien. ik wil niet dat mama zich zorgen maakt. ze heeft genoeg aan haar hoofd.
Mensen vragen ook steeds wat ik wil worden. ik wil misschien de opleiding Communicatie gaan doen. maar weet het niet goed en ik denk ook dat ik het niet wil weten eigenlijk. anders zou u namelijk trots op me zijn of me helpen iets te kiezen, maar nu kan dat niet.
dat mensen het de hele tijd vragen komt doordat er nog steeds elke dag mensen hier zijn papa. elke dag, en als ik dat tegen iemand zeg dan vragen ze of ik dat vervelend vind maar dat is helemaal niet zo. het laat zien hoe geliefd u was. hoe een goede schoolmeester en ib'er. en papa ik vind het geweldig dat ik nooit echt heb gemerkt hoe druk u was, u zat vaak achter te laptop maar u had altijd aandacht voor mij of voor een van de jongens. maar toen zag ik pas de advertentie van de school in de krant voor nieuw personeel. papa u werkte voor 10 dagen. en dat terwijl u o zondag niets deed voor school en op zaterdag met mij ging folders lopen en hielp met mijn huiswerk als het nodig was. u deed zo veel en ik vind het echt heel fijn dat u me nooit heeft afgewezen als ik hulp nodig had voor iets.
Kees en Anja zijn hier het meeste pap, ze zijn er vrijwel elke dag. mama heeft echt veel aan hen geloof ik. Kees brengt hout als we het nodig hebben voor de open haard. plakt mijn band als die lek is. en als Snoepie heeft de gang geschilderd. dat is ook echt top. het stonk wel een poosje en ik kreeg er hoofdpijn van.

papa ik mis je zo erg.

8 nov 2019 - 125x gelezen
Er zijn 2 reacties op dit verhaal.
MISSYA
Vrouw, 16 jaar
vorige  volgende
24 dec 2019 23:43 Aandacht
22 dec 2019 22:56 22 december
08 nov 2019 16:36 miss you dad
meer..