menu myDiary

familie 2

die lieve schoondochter van mij is terug bezig met wat ze goed is:
gisterenavond vroeg ze me: "en wat heb jij gedaan vandaag?" zelf was ze heel de dag op schok geweest (ze heeft de laatste 4 weken niets anders gedaan dan weg naar hier en weg naar daar)
moet ik verdomme verantwoording afleggen aan haar????
'k zou dat eens moeten proberen hebben bij mijn schoonmoeder; 'k zou daar vlug een antwoord en wie weet wel een klets rond m'n oren gekregen hebben van m'n man zaliger! 'k zou dat zelfs niet gedurfd hebben, zoiets te zeggen.

zoals zij (m'n schoondochter) doet tegen mij, 'k geloof niet dat er iemand anders dat durft bij z'n schoonmoeder waar ze dan nog gratis inwoont en van alles gebruik maakt!!!
komen er vriendinnen van haar om hier in de buurt wat te gaan joggen, dan neemt zij flesjes water uit de frigo, flesjes die ik gekocht heb.
als ze mij ziet neerzitten als zij binnenkomt dan zegt ze: had ik 't niet gedacht, ze zit weer eens neer aan haar computer!
zelf zit ze constant met haar gsm in haar hand op't internet, 't is net of die gsm plakt in haar handen.

als haar dochtertje zegt: kijk eens mama wat ik gemaakt heb (en die moet dat dan een paar keer herhalen want de mama luistert niet) dan zegt ze toch "oh ja mooi schat, goed gedaan" maar ze heeft 't niet gezien hoor.

op alles en iedereen heeft ze commentaar en in 't gezicht van de mensen is ze dan supervriendelijk.
dan zijn er sommige mensen die tegen mij zeggen: dat is toch een lieve hé en een goede werker ... 'k denk dan bij mezelf: ik ken ze wel anders.

'k vraag mij echt af of m'n zoon gelukkig is met haar. zij zit constant commentaar te geven op mij, tegen hem dan.
zij zijn nu nog geen 2 jaar getrouwd maar 'k geloof dat ze al meer ruzie gemaakt hebben dan dat ik ruzie gehad heb met m'n man in ons huwelijk dat door z'n vroegtijdig overlijden maar bijna 14 jaar geduurd heeft.

als zij kinderen gaan hebben samen dan hoop ik dat ze geen trekjes van haar meehebben.

'k ben aan 't opruimen en dan zegt ze: "ga je daar nog verder opruimen en gaan die fotoalbums daar zo blijven liggen en moeten die puzzels daar blijven liggen? ja sorry maar dat is m'n autistisch kantje hé"

als ik hun propere was sorteer en alles per persoon leg in hun zetelstoelen waar ze toch niet inzitten (ik ga de was niet wegleggen in hun kamer) , dan zegt ze tegen mij: "jij kunt toch ook geen stoel leeg zien staan hé!"
ik zei daarop: "dat is wel jullie propere was hé".
zij reageerde dan: "en kon je dat in de mand niet laten liggen?"
dus ge steekt er dan uwe tijd in om dat allemaal mooi op te vouwen en te strijken (zelf strijkt ze niet) en dan is't nog niet goed voor madam!

ohh 'k ben blij dat ze volgende week weer gaat werken!

pffffffffffffffffffffff ik word daar zo moe van!

dan durft die nog zeggen dat ze eens een psycholoog gaat sturen naar mij omdat ik met een probleem zit!
'k denk dat zij eerder met een probleem zit!
'k heb niet gevraagd dat ze bij mij kwamen wonen!11 aug 2017 - 131x gelezen
Er zijn 3 reacties op dit verhaal.
droopieke
Vrouw, 55 jaar
vorige  volgende
23 okt 2017 21:25 Familie 3
11 aug 2017 13:47 familie 2
14 jul 2017 22:02 familie
meer..