Zoals het gaat

Ik voel me redelijk, gelukkig. Misschien dat de verhoging van medicatie toch aanslaat. Voor de rest is het gewoon keidruk. Het kost me moeite om een moment voor mezelf te vinden. Altijd deze maanden.
Als het aan mij lag zou ik half december met vakantie gaan en dan 1 februari weer terug komen.

Met P. is ook alles goed, wel echt tijd voor vakantie. Dat hebben we gelukkig ook tussen kerst en oud&nieuw. Hij is druk bezig geweest om een grotere ren voor de kippies te maken zodat ze straks bij de wintersport meer ruimte hebben.

Wintersport, nog zo'n ding. Dit jaar heb ik er helemaal geen zin in. Het kost zo ontzettend veel energie en ik heb niks over. Ja het is andere energie die je gebruikt maar toch.. Nieuwe indrukken, nieuwe situaties en dag in dag uit met mensen optrekken zie ik gewoon even niet zitten. Ik voel me daarin echt een spelbreker, de rest van de fam. heeft er zo veel zin in. Het enige waar ik zin in heb is rust samen met P, even ons eigen ding doen. Misschien veranderd dat ook wel de komende week als we wat meer rust hebben gehad (met uitzondering van de feestdagen dan).

Tegen de tijd dat we op wintersport gaan weet ik ook of ik zwanger ben of niet. Aan de hand van ovulatietesten hebben we deze maand gepland en ik hoop dat het raak was deze keer. Zo niet dan volgende maand weer. Al mag het van mij nu echt wel gebeuren hoor. Plus volgende maand gaat dan even niet lukken qua testen. Heb je wel eens met een hele skioutfit aan naar de wc geweest? En bedenk dan dat je ook nog eens op een staafje moet pissen... ik zie het al helemaal voor me: schat kunnen we terug naar het appartement want ik heb over mijn kleren heen gezeken.... en daarbij is het ook lastig om dat weg te moffelen en doen als je 24-7 bij je schoonouders bent.
Ik heb wel ontdekt dat ik van dag 1 moet gaan testen om zo een duidelijke positieve test te krijgen. Aangezien ik veel drink op een dag is het soms lastig om de donkerheid van het streepje te bepalen.

Nou wordt het tijd om mijn kerstjurk te vermaken. Hij is te lang maar het is een jurk van kant met een onderrok en kant heb ik nog nooit genaaid.... dus ben ik het nu aan het uitstellen.. maar de jurk moet af want ik heb niet voor niets een nieuwe jurk gekocht voor kerst... snappie?

Dus hup maar aan de slag!

-xx-
21 dec 2019 - 275x gelezen
Profielfoto van Mari05
Mari05, vrouw, 34 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende