Zij

Zij … zij houdt mij bezig, zij is in mijn gedachten, zij houdt mij wakker, zij wandelt dag in dag uit door mijn hoofd, zij maakt mij zwak, zij zorgt ervoor dat ik verliefd ben … op haar.

Waarom ben ik verliefd geworden op haar?

Ik merkte in maart van dit jaar dat ik het fijn vond, prettig vond, opgewekt werd als ik haar stem hoorde, als ik haar hoorde lachen, als ze aanwezig was. Het viel mij op dat ik fijne en warme gevoelens kreeg als zij aanwezig was. Ik stoorde mij niet aan de gevoelens en gedachten, want ik mag haar. Zelfs toen ik te horen kreeg, dat ik een grote fout had gemaakt en daarvoor op het matje werd geroepen bij haar, zelfs toen had ik nog fijne en warme gevoelens voor haar, tijdens datzelfde gesprek.
Maar ik merkte in mei dat ik echt gevoelens voor haar begon te krijgen, liefdesgevoelens wel te verstaan. Zeker toen ik ziek thuis was vanwege mijn heftige ziekte, toen pas merkte ik hoe heerlijk ik het vond als zij mij een bericht stuurde. Als mijn leidinggevende hield ze regelmatig contact met mij via Whatsapp. Ons contact was leuker dan het ooit was geweest, heel gezellig, zorgzaam, luchtig, lief en hecht.
Ik werd steeds verliefder en verliefder op haar. Wat moest ik in hemelsnaam met deze gevoelens? Ik was in de war. Wat was er aan de hand met mij? De gevoelens werden steeds groter en heftiger. Ik voelde mijzelf licht, vrolijk, zweven, fantastisch als ik aan haar dacht. Ik begreep niet waarom ik elke keer aan haar dacht, hoezo dacht ik aan haar en wat was er met mij aan de hand? Ik was volkomen in de war.

Ik … ik was namelijk verliefd geworden op een …. vrouw. Mijn vrouwelijke leidinggevende.

Ik kon alleen maar hopen dat ik de gevoelens snel zou kwijtraken, want verliefd zijn op iemand is al heel zwaar als de ander geen weet heeft van de verliefdheid. Maar ik was ook nog eens verliefd geworden op een vrouw en dat terwijl ik een vriend heb. Ik werd alleen maar meer en meer onzeker en raakte nog meer in de war. De verliefdheid nam grotere vormen
aan en ik bleef soms urenlang wakker, denkend aan haar. Ik wilde haar aanraken, zoenen, knuffelen en met haar vrijen. Ik wilde haar lichaam tegen mijn lichaam aanvoelen, ik wilde haar borsten strelen, haar billen aanraken, ik wilde haar hartstochtelijk zoenen. Nu nog steeds !

Na mijn tweeweekse vakantie hoopte ik haar te kunnen vergeten en dat ging een week goed. Slechts een week, want toen ik haar weer zag, viel ik weer als een blok voor haar. Ik krijg haar nog steeds niet uit mijn hoofd. Hoe hard ik ook probeer. Soms laat ik de situatie voor wat het is, want verliefd zijn is ook best prettig en lekker. Ik schuif de gevoelens niet weg, want verliefd worden doe ik niet bewust. Het overkwam mij. Opeens … geheel opeens was ik verliefd op haar. Zij weet van niets. Ik vind het nog steeds leuk en prettig om in haar buurt te zijn. Ik merk dat ik haar vaker aanraak, vaker naar haar glimlach. Niet te vaak, hoor. Ik wil geen situatie creëren van ongewenste intimiteiten. Ze zou eens moeten weten, dat ik verliefd ben op haar. Hoe erg is dit? Verliefd zijn op je baas en ook nog eens een vrouwelijke baas. Waarom voel ik mij aangetrokken tot haar? Vind ik het spannend, maar waarom dan? Ja, ik weet dat zij al geruime tijd een vriendin heeft.

Ik heb toch geen lesbische gevoelens … tenminste, nu wel schijnbaar. Ik weet het niet. Ik denk ook niet dat het handig is om haar dit te vertellen. Ik wil het contact dat wij nu hebben niet verslechten. Ik zou het niet prettig vinden om wat we nu hebben te verpesten, omdat ik mijn gevoelens per se kwijt wil. Want ik kan mij niet voorstellen dat ik een liefdesrelatie met haar zou willen. Maar waarom ik dan nog steeds - nu inmiddels een half jaar lang - verliefd op haar ben, dat is mij echt een raadsel. Ik wil haar niet opzadelen met gevoelens waar ik mee struggle. Dan zit zij opgescheept met iets waar ze niets mee kan, ik wil haar dat niet aandoen.
Gek genoeg schaam ik mij niet voor mijn verliefde gevoelens. Ik bedoel … verliefd worden op een ander overkomt je. Daar kun je niets aan doen. Alleen weet ik echt niet wat ik met deze gevoelens aan moet.

Ik kan alleen maar hopen dat het gauw voorbij is en dat ik weer vrij ben. Want verliefd zijn op een ander, verlamt je en maakt je moe. Ik wil mijn vrijheid terug en niet meer verliefd zijn op een ander, ik wil niet meer verliefd zijn op haar.

21 okt 2019 - bewerkt op 21 okt 2019 - 239x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BelleBlue
BelleBlue, vrouw, 31 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende