Ziek en negatief


Afgelopen zaterdag werd ik plots enorm ziek terwijl ik rondliep in hartje Brussel. Pijn op mijn borst, ik kon bijna niet meer ademen en koorts die steeg tot 40 graden. De terugweg naar mijn auto leek meer op een overlevingstocht dan op een gezellige wandeling.
Daarna heb ik 36 uur geslapen, bijna zonder pauze. Zelfs naar een serie kijken lukte niet.

Ik zou niet gaan werken tot en met woensdag. Die 5 dagen thuis zitten heeft me weer enorm negatief gemaakt. Ik besefte hoe hard ik het miste gewoon relax te zitten thuis. Met mijn huidige job zal ik dat nooit meer kunnen doen. Waar ben ik toch aan begonnen.. Zucht. Opstaan vandaag was zo pijnlijk en ik zag het echt niet meer zitten. Vrees dat het nog heel zwaar zal worden als ik er nu al zo tegenop begin te kijken..

Mijn ziekte was trouwens een opportune infectie van mn eigen bacteriën door een zwakke weerstand (lees; overwerkt en slaaptekort).

Het is nu al duidelijk dat ik mn job niet aankan, en ik werk nog maar een dikke 2 maanden :'knipoog. Wat verlang ik naar een job waarbij ik pas moet opstaan om 7u en thuis ben om 17u. I need verdrietig21 feb 2019 - 420x gelezen
Profielfoto van Tatycardia
Tatycardia, vrouw, 27 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende