Your Love Only

Ik heb mijn hart verloren, alleen dan dit keer in de zee van de liefde. Ik ben verliefd. Verliefd, na praktisch 9 eenzame jaren. Eenzaam op gebied van liefde want geen enkele vrouw/meid kon mijn aandacht echt krijgen. Ik heb wel eens een blauwe maandag gehad. Maar ik verloor echt mijn smaak voor de liefde. Tot ik een meisje tegen kwam. Ik weet nog hoe ik blij was met haar vriendschap. Maar vriendschap werd door omstandigheden meer. Maar nu zelfs die omstandigheden zijn veranderd, ik hou echt van haar. Ik weet mensen hebben hun mening. Maar ik moet dan denken aan iemand zijn woorden;

Wil je weten hoe het zit?
Ja!
Gaat je een donder aan!


En zo is het ook beetje tussen ons. Want wij voelen liefde voor elkaar. Het is niet openbaar feit, maar het ook geen geheim. Misschien is het woord publiek geheim een beter woord. En je kan het van alles noemen, maar ik zie dat als stickers plakken. En ik wil hier geen stickers erop plakken, want ik heb idee dat standaard is. Wat wij hebben is zeer uniek. Als een diamant, het is soms ruw, het is onbetaalbaar en vele zullen er jaloers op zijn als ze wisten hoeveel liefde voor elkaar voelen.

Ik ben politiek aangelegd. Ik ben fan aantal series.
Ze is mijn First Lady (Nancy Reagan) al is zij veel mooier. Ze is mijn meisje zoals ik haar noem als Oud-Premier van Agt zijn vrouw altijd noemt. Ze is mijn Ina van Toor (De vrouw van Adriaan). Ze is een sweetie. Ze is mijn Bondgirl alleen ik zet haar niet zomaar aan de kant. Maar ze is vooral zichzelf en ik hou niet 100, 200 of 300% van haar. Nee ik hou van haar op mijn manier met elke vezel in mijn lijf.

Want we houden van elkaar
Zij van mij en ik van haar
Tot de allerlaatste snik
Met Meisje en ik!

06 nov 2019 - 213x gelezen
Profielfoto van MilosColumbo
MilosColumbo, man, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende